Corporate vuurtoren

Werken bij Logic Vision

Ben jij een proactieve doorzetter die van uitdagingen houdt? Wil jij deelnemen aan verschillende projecten en jezelf snel ontwikkelen? Kijk dan snel verder en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwe collega!

Wie is Logic Vision?
Jij staat bij Logic Vision centraal. Jouw inbreng is essentieel voor onze doelstelling om met onze klanten een partnership voor het leven aan te gaan. Een van onze doelen is investeren in kennis. Met de opgebouwde kennis kunnen we onze klanten beter (blijven) adviseren.

Wij zijn gedreven om klanten te helpen hun werk efficiënter en prettiger te doen en hun productiviteit te verhogen door met branchekennis een specifiek informatiesysteem te implementeren.

Klanten zeggen over Logic Vision: 

  • "Energieke partners in een dynamische wereld", 
  • "Logic Vision heeft ons verrast met haar kennis van de oliebranche" 
  • "Logic Vision is toegankelijk en servicegericht. Wij zien Logic Vision ook zeker niet als leverancier, maar echt als partner."


Visie & Missie
De term ERP menselijk en daarmee begrijpelijk maken voor iedereen. De mensen zijn ook de belangrijkste instrumenten als het gaat om ERP en de implementatie hiervan. De producten zijn abstract en voegen, zonder een juiste invoering hiervan, qua waarde helemaal niets toe aan een organisatie.

De menselijke relatie met de klant staat hierbij ook centraal. Logic Vision ziet zichzelf niet als leverancier, maar meer als partner en wil in die hoedanigheid ook een partnership ‘voor het leven' aangaan. Tevreden mensen bij de klant is dan ook onze uiteindelijke doelstelling. Investeren in kennis is één van de andere belangrijkste doelen die Logic Vision zichzelf heeft gesteld. Met de opgebouwde kennis probeert Logic Vision haar voorsprong in de markt te behouden en verder uit te bouwen.

Onze missie is om, binnen de markten waar wij opereren, marktleider te worden en ook te blijven, met als uiteindelijk doel winstgevendheid en continuïteit.


Normen en waarden

Onze cultuur en werkwijze zijn uniek, zelfs naar de maatstaven van de ICT-branche. Een daadwerkelijk open, platte en no-nonsense organisatie, waarin iedereen toegang krijgt tot alle informatie en waar veel ruimte is voor talent. De informele omgang en korte communicatielijnen zorgen voor de sterk aanwezige teamgeest. Naast hard werken wordt er ook tijd vrij gemaakt voor ontspanning; vrijdagmiddag borrel in de LV bar, potje tafeltennis tijdens de lunch en legendarische personeelsfeestjes!

Logic Vision ziet zichzelf niet als leverancier, maar meer als partner. Tevreden mensen bij de klant is dan ook onze uiteindelijke doelstelling. Investeren in kennis is één van de andere belangrijkste doelen die Logic Vision zichzelf heeft gesteld. Met de opgebouwde kennis probeert Logic Vision haar voorsprong in de markt te behouden en verder uit te bouwen.