Corporate vuurtoren

Arbeidsvoorwaarden

Zonder blikken of blozen zeggen wij: "We bieden jou een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden!"

Wat bieden wij?
Naast een vast maandsalaris en 8% vakantietoeslag kun je, afhankelijk van de resultaten, iedere maand een bonus verdienen. Je hebt minimaal 28 vakantiedagen. Verder kent Logic Vision een collectieve ziektekostenverzekering, personeelsverzekeringen en een uitstekende pensioenregeling. We bieden ruime opleidingsmogelijkheden en faciliteren op diverse manieren jouw persoonlijke groei. 

Logic Vision kent geen CAO maar heeft een eigen personeelsreglement samengesteld. In dit reglement zijn alle zaken omtrent arbeidsvoorwaarden vastgelegd.

Naast een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, vinden wij het ook belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat; jij moet je thuis voelen bij Logic Vision! Bij Logic Vision heerst er een prettige en informele sfeer, waarin collega's zich oplossingsgericht opstellen en bereid zijn elkaar te helpen.


Persoonlijke ontwikkeling
Logic Vision is een platte organisatie. Ontwikkeling betekent bij ons vooral verbreding en verdieping van kennis. Daarnaast kun jij je natuurlijk verder ontwikkelen door het opdoen van veel ervaring. Een starter of ook wel junior, blijft bij ons geen junior. Door het opdoen van ervaring en door samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan op te stellen, kun je doorgroeien naar medior en uiteindelijk naar senior. Toptalenten hebben zelfs de kans om door te groeien naar een Business functie.

Logic Vision staat voor kennis. Wij hechten dan ook veel waarde aan het vergroten en up to date houden van jouw individuele kennis en het delen van elkaars kennis. Regelmatig houden wij interne opleidingsessies zodat jij op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Microsoft Dynamics NAV maar ook om je kennis te vergroten en bij te houden. Daarnaast is de juiste certificering van Microsoft Dynamics NAV cruciaal voor onze organisatie en vinden wij het ook belangrijk dat jij daarin goed bent gecertificeerd! Naast opleidingen op het gebied van Microsoft Dynamics NAV vinden wij het ook belangrijk dat jij je op persoonlijk vlak ontwikkelt. Zijn er andere competenties waarin jij je wilt ontwikkelen om zo door te kunnen groeien binnen jouw functie; Logic Vision helpt je hierin graag verder door samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan op te stellen.