“Een vooruitstrevend automatiseringsprogramma dat past in een vooruitstrevend bedrijf”

Dat zijn de woorden van Frank Heijmen van bunkerstation Heijmen over Microsoft Dynamics NAV.

Hij geeft hiermee aan dat hij blij is met de keuze voor de Oliemodule van Logic Vision. Een keuze die mede bepaald is door een referentiebezoek aan bunkerstation Papendrecht in het voortraject.

Voorheen werkte het bedrijf met Grote Beer voor Windows. Dit pakket miste echter de specifieke functionaliteit voor een bunkerstation waaraan grote behoefte was. De basis voor de gekozen oplossing is Microsoft Dynamics NAV waarin alle afspraken centraal worden vastgelegd. Zo zijn de gegevens te gebruiken voor inkoop, voorraad, verkoop en de financiële administratie. De Oliemodule biedt voor Heijmen een uitgebreide literadministratie, een schepen database, registratie van bunkervergunningen en een massabalans. En uiteraard een volledig geïntegreerde accijnsadministratie. Er is inzicht in de leveringshistorie per schip of afnemer waarbij de benodigde documenten vanuit het systeem worden opgemaakt. Vooral met de Kassamodule die door Heijmen en Logic Vision samen is ontwikkeld, is Frank erg blij.

Over de samenwerking met Logic Vision is Frank erg tevreden. "Het verrichte vooronderzoek en de implementatie zijn prima verlopen. De enorme ervaring van Logic Vision in de oliebranche was hierbij een grote pré. De informele sfeer bij Heijmen sluit prima aan op die van Logic Vision. De contacten met de consultants, de solution developers en de helpdesk zijn goed; de communicatie gaat soepel. Vooral nu met netviewer*: dat is super!", aldus Frank.

Over Bunkerstation Heijmen
Bunkerstation Heijmen is een familiebedrijf opgericht in 1953. Het is autonoom en kan door de innovatieve instelling goed concurreren met grote organisaties. Zo heeft Heijmen, als een van de eersten in Europa, de nieuwste gasoliezuiveringsinstallatie in huis. Hiermee laat het bedrijf de concurrentie ver achter zich. Heijmen heeft twee bunkerboten varen waarmee de schepen tijdens de vaart getankt worden en twee eigen transportschepen voor de bevoorrading. In de toekomst zullen enkele van deze schepen ook gebruik gaan maken van Dynamics.

http://www.bunkerstationheijmen.nl

*Netviewer is een software programma waarmee de helpdesk van Logic Vision is uitgerust: hiermee kan de helpdesk meekijken bij de klant en vice versa.