Samenwerken met de SharePoint Portal

Om de samenwerking tussen onze klanten en Logic Vision te optimaliseren bieden wij onze klanten een klantspecifieke portal via de SharePoint klantenportal. Deze klantenportal biedt u inzicht in de financiŽle gegevens en in de projectvoortgang. In de status van orders en de projectdocumentatie en u kunt nieuws over onze klanteninformatiesessies, klantendagen en producten verwachten.

SharePoint Online is de centrale plek waar alle informatie duidelijk, inzichtelijk en eenvoudig toegankelijk is. Naast één plek om informatie te delen is het SharePoint klantenportal ook dé plek om te communiceren! U kunt tegelijkertijd samen met uw teamleden en onze collega’s werken aan projectdocumenten zoals RFC, FO, werkverslagen, afspraken en notities, onafhankelijk van de plek waar men zich bevindt en via ieder device.

SharePoint is een online samenwerkingsplatform dat wij onze klanten bieden met als hoofddoelen: het delen van informatie, ondersteunen van processen en (multidisciplinaire) samenwerking. De SharePoint Online omgeving dient hierbij als de primaire bron van informatie binnen de organisatie en de plek waar je online met elkaar samenwerkt en ondersteunt u dus bij alle dagelijkse werkzaamheden.

  • Servicegericht en handig samenwerken door informatie online te delen
  • Eén kanaal voor alle communicatie en informatie
  • Veilig inloggen in uw eigen klantomgeving door middel van Rollen en Rechten
  • Inloggen via een eigen portaal via ieder device
  • Altijd werken met de laatste versies
  • Meer transparantie en flexibiliteit

De SharePoint Online omgeving heeft meerdere functies:

Klantensites:

Door veilig in te loggen (via rollen & rechten) in een eigen portaal krijgt u direct toegang tot belangrijke informatie zoals contactgegevens, de status van orders en projecten ook kan men eventueel toegang kunnen krijgen tot de fnanciële site met daarop alle facturen, creditnota’s en het evt. openstaand saldo.

Projectsites:

Online werkomgeving waarin betrokkenen eenvoudig overleg voeren, projectinformatie en nieuws kunnen delen en berichten en afspraken terug kunnen vinden. Het is de manier om eenvoudig en veilig documenten en andere bestanden te delen en verhoogt de kwaliteit van processen.

Microsoft SharePoint is een onderdeel van de Microsoft Office familie. Het is een geïntegreerde suite om mensen, processen en gegevens bijeen te brengen.