FuelVision

FuelVision

Dé oplossing voor de Olie- & Gasbranche. FuelVision voldoet aan alle certificeringen die Microsoft stelt aan Dynamics NAV oplossingen.

De gas- en oliebranche. Dynamiek ten top. Met de veranderlijke prijzen, fluctuerende voorraden en toegenomen druk op de marges is overzicht op de bedrijfsprocessen een must.

Dankzij FuelVision heeft u een gebruikersvriendelijk instrument in handen, zodat u effectief en snel op de laatste stand van zaken in kunt springen. FuelVision is een op maat gesneden software-oplossing, ontwikkeld voor en door professionals uit de gas- en oliebranche, zoals de oliehandel, de tankstations, de diensten en de smeeroliehandel.

Oliehandel
Valutakoersen, Platts- en Argus-notering, landelijke adviesprijs en aan- en verkoopcontracten. FuelVision biedt uitgebreide functionaliteiten voor bedrijven in de oliehandel. Denk aan prijsbeheer, het vastleggen van back-to-backleveringen en registreren van de accijns in een aparte grootboekrekening.

Tankstations
Beheer tankstations efficiënt en effectief dankzij de functies die FuelVision biedt. Bijvoorbeeld de koppelingen met kassasystemen en pasprinters. Zo wisselt FuelVision eenmaal per etmaal (bijvoorbeeld 's nacht) gegevens uit met het kassasysteem en zijn uw voorraden, prijzen en eventuele promoties actueel en bijgewerkt. Het shop-, prijs- en tankpasbeheer wordt eenvoudig dankzij FuelVision.

Diensten
Wellicht heeft u meerdere bv's of holdings? Deze kunt u gemakkelijk in FuelVision registreren. De werknemersadministratie, investeringen, afschrijvingen, kosten en vaste activia legt u vast in het systeem. U kunt uitgebreide rapportages uitdraaien en uiteraard is het systeem volledig financieel geïntegreerd.

Smeeroliehandel
Een pallet, een kan, een liter of een kilo. In FuelVision registreert u voorraden op úw manier, desgewenst per magazijn. Ook de prijzen bouwt u op zoals u dat wenst en u voegt op simpele wijze kortingen, toeslagen en marges toe. FuelVision kunt u flexibel inrichten zodat het perfect aansluit op uw bedrijfsprocessen. 

Inzicht in marges
Het kernwoord bij FuelVision is inzicht. Inzicht op uw voorraden, de prijzen, de in- en verkoop en de financiën. Met als uiteindelijke doel: inzicht op uw marges. U automatiseert processen, bespaart tijd en verhoogt uw winstgevendheid. FuelVision is gecertificeerd voor Microsoft Dynamics NAV en naadloos geïntegreerd. Dynamics NAV en FuelVision vormen samen dé standaard voor branchespecifieke ERP-systemen.