Microsoft Dynamics 365 Business Central

DE bedrijfssoftware van de toekomst! Veilig in de cloud met Logic Vision. Volledig geďntegreerd met Office 365 vanaf € 59,00 per gebruiker, per maand.

Logic Vision presenteert met trots de alles-in-één software-oplossing voor het mkb, die helpt om uw bedrijfsprocessen te verbinden en stroomlijnen. Verbeter de interactie met uw klanten en maak de beste beslissingen. Ontdek het nu!

 

 

LOGIC VISION DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL
Met meer dan 20 jaar ervaring is onze kennis van hoog niveau en branchespecifiek. Als specialist binnen de branches Maritiem, Productie en Handel zorgt Logic Vision ervoor dat u met Dynamics 365 Business Central gaat profiteren van de voorsprong door automatisering!

Met Dynamics 365 Business Central bieden we ondernemers binnen het midden- en kleinbedrijf een gebruiksvriendelijk en betaalbaar “all inclusive” softwarepakket:

 

 Handel
 vanaf € 59,00 per gebruiker per maand

 Maritiem
 vanaf € 59,00 per gebruiker per maand

 Productie
 vanaf € 84,00 per gebruiker per maand

 

MICROSOFT PARTNERSHIP
Dankzij het partnership met Microsoft is Dynamics 365 Business Central volledig geïntegreerd met Office 365. Dit zorgt ervoor dat u blijft werken met vertrouwde Microsoft producten als Outlook, Word, Excel, etc. Hierdoor kunt u vrij navigeren tussen Office 365 producten en Dynamics 365 Business Central.

LOGIC VISION ONDERSTEUNT 
Met Dynamics 365 Business Central Cloud beschikt u over dezelfde functionaliteiten als in de on-premise versie van Business Central (Dynamics NAV):

  • Regel uw financiën
  • Automatiseer en beveilig uw toeleveringsketen
  • Verkoop slimmer en verbeter de klanten service
  • Houd uw projecten op schema en binnen het budget
  • Optimaliseer de bedrijfsvoering
  • Bescherm uw gegevens en ondersteun de AVG-naleving
  • Run uw bedrijf overal, waar en wanneer u wilt

 

CONTACT
Zoals u wellicht op de homepage heeft gelezen hebben we rondom de introductie van Dynamics 365 Business Central een aparte website gelanceerd waarop nog veel meer informatie te vinden is.

Wilt u bekijken welk pakket het beste bij uw wensen en behoeften aansluit en wat Logic Vision voor u kan betekenen bij de implementatie van Dynamics 365 Business Central? Bekijk introductievideo’s en vind het antwoord op al uw vragen bij de FAQ, of start direct de gratis proefversie van Dynamics 365 Business Central!

Kijk snel op www.lv365bc.nl of neem contact op

 

- START MET WAT UW BEDRIJF NODIG HEEFT -
Dynamics 365 Business Central groeit mee wanneer daar behoefte aan is!