Microsoft Dynamics NAV

Als je uit je huidige boekhoudsoftware groeit, als het aanvoelt als oud en het niet meer voldoet aan de laatste wet- en regelgeving, als je simpelweg geen zin meer hebt om jaarlijks onderhoud te betalen aan een softwareleverancier die geen enkele toegevoegde waarde levert, dan is het nu tijd om je medewerkers de juiste software te geven zodat succes boeken eenvoudig te realiseren is.

Microsoft Dynamics NAV is een innovatieve en flexibele software oplossing die snel te configureren is en snel omarmd zal worden door de gebruikers. Dynamics NAV is makkelijk in het gebruik en het biedt de mogelijkheid om mooie doorsnedes te maken van de beschikbare data waardoor Dynamics NAV direct toegevoegde waarde biedt bij het groeien van je business.


Lees hier de belangrijkste redenen om te kiezen voor Dynamics NAV:

Het is meer dan “gewoon” ERP

Microsoft heeft een heldere en volledige visie op business applicaties en dat gaat verder dan simpelweg een ERP- of boekhoudpakketje. Het begint met een unieke combinatie van Business Intelligence, samenwerkings- en communicatie-tools volledig omarmd in het primaire bedrijfsproces. Het resultaat hiervan is dat medewerkers gemachtigd zijn om beslissingen te nemen, die helpen de marges te vergroten en de cashflow te verbeteren, resulterend in de uiteindelijke en ultieme boost die ervoor zorgt dat de business gaat groeien.

Het helpt medewerkers beter, sneller en slimmer te werken

De herkenbare look & feel van Microsoft Dynamics NAV brengt de taken en informatie aan de oppervlakte, doormiddel van dashboards, die relevant zijn voor rol van de gebruiker. Doordat de medewerkers centraal staan in het gebruik van Microsoft Dynamics NAV, verzeker je jezelf ervan dat de software-oplossing naadloos aansluit bij de andere tools waarmee medewerkers al bekend zijn. Hierdoor is de trainingstijd geminimaliseerd en zal de intuïtieve gebruikerservaring ervoor zorgen dat medewerkers beter, sneller en slimmer zullen werken, direct vanaf het begin.

Het zorgt ervoor dat je vooruit kijkt

In deze tijd, en door het competitieve landschap waarin we onszelf begeven, is er meer nodig dan een softwaresysteem dat helpt de cijfers van de afgelopen periode te bekijken. Microsoft Dynamics NAV helpt je om proactief en voorspelbaar te worden dankzij de Business Intelligence tools die zijn geïntegreerd in de gehele oplossing. Dankzij de juiste doorsnedes van de data beschik je over informatie die helpt problemen te signaleren en op te lossen, nog voordat ze zich daadwerkelijk voordoen.

Het is operationeel in dagen, niet in weken

Dankzij de RapidStart implementatie tools is Dynamics NAV een oplossing die snel en gemakkelijk operationeel is. Dankzij de herkenbare look & feel is het gebruik eenvoudig en makkelijk te leren. Je bent dus snel up & running zonder dat de dagelijkse gang van zaken veel vertraging oploopt.

Het werkt zoals jij dat wilt

Een Microsoft Dynamics NAV oplossing ondersteunt de primaire bedrijfsbehoeften met veelomvattende mogelijkheden die eenvoudig zijn aan te passen. Vertrouw erop dat het wereldwijde partnernetwerk- ondersteund door de kracht van Microsoft- een groot scala aan branche specifieke oplossingen heeft ontwikkeld zodat er altijd een standaard oplossing is die voldoet aan de industrie- specifieke wensen en eisen.

Het vormt de manier om waarop je werkt en verbindt

Vorm de manier waarop medewerkers business bedrijven om dankzij een oplossing die werkt zoals zij willen dat het werkt. Via het internet, een SharePoint portal of gewoon met de traditionele desktop. Met Dynamics NAV stel u zowel de buitendienst als het kantoorpersoneel in staat te presteren in de rol die zij hebben in het primaire proces. Skype, e-mail, SharePoint en Yammer zijn tools die zij daarbij kunnen inzetten om via verschillende kanalen met elkaar te verbinden en samen te werken.

Het ondersteunt uw groeidoelstellingen

Microsoft Dynamics NAV ondersteunt en beweegt uw bedrijfsdoelstelling van algehele groei voort. Het huisvest eenvoudig nieuwe processen en extra productielijnen. Het is schaalbaar zodat je kunt voldoen aan de hoge verwachtingen zonder dat performance opgeofferd wordt of dat je ondanks de eerdere investering toch nog een grote investering moet doen ten koste van bijvoorbeeld de investering in techniek.

Het biedt een flexibel uitrolmodel

Je kunt een uitrolmodel kiezen dat bij je organisatie past. Het kan On-Premise, in de Cloud of in een combinatie van beide. Maar dat is niet alles, je kunt altijd gebruik maken van de mogelijkheid om wijzigingen door te voeren als je organisatie behoefte heeft aan een ander uitrolmodel of aan een tijdelijke aanpassing.

Het reduceert je risico’s

Miljoenen gebruikers, wereldwijd, vertrouwen al meer dan 20 jaar op de innovatieve softwareoplossingen van Microsoft. In samenwerking met het wereldwijde Microsoft partnernetwerk kunt je erop vertrouwen dat er altijd support is voor de versie die u gebruikt, zelfs tot 10 jaar naar de release van de versie.

Het lift je organisatie naar een hoger plan

Met Microsoft Dynamics NAV biedt u medewerkers een innovatieve en flexibele software-oplossing die zij nodig hebben om proactief en productief te zijn. Het zorgt ervoor dat je de concurrentie voorblijft. Met als resultaat, een organisatie die mee innoveert en profiteert van de voorspong.

Is Microsoft Dynamics NAV dé oplossing voor uw organisatie? Bel: 0184 - 677 588