2-Controlware = Autorisatie

Met de modules van NAV 2-Controlware kunt u uw autorisaties inrichten tot op veldniveau en eenvoudig beheren.

2-Control heeft een add-on ontwikkeld voor Dynamics NAV ter verbetering van de beheersing en beveiliging van NAV. Met de add-on NAV 2-Controlware vereenvoudigt u de beheersing en beveiliging van Dynamics NAV, krijgt u inzicht in de kwaliteit van de inrichting van uw systeem en heeft u voortdurend een helder inzicht in de geautomatiseerde gegevensverwerking met Dynamics NAV. De add-on NAV 2-Controlware is modulair opgebouwd en bestaat uit verschillende modules. U kiest dus alleen de modules die aansluiten bij uw bedrijfsproces. De CfMD gecertificeerde add-on is voor iedere versie van Dynamics NAV te gebruiken en vereist geen kostbaar maatwerk.

Met de modules van 2-Control kunt u uw autorisaties inrichten tot op veld- en datasetniveau en eenvoudig beheren. Ook kunt u voortdurend de kwaliteit van de autorisaties monitoren. Op eenvoudige wijze maakt u inzichtelijk welke gebruikers bedrijfskritische handelingen kunnen uitvoeren en of deze ook daadwerkelijk zijn uitgevoerd. Ook komen conflicterende handelingen direct aan het licht. Dankzij de Add-on NAV 2-Controlwarebent u aantoonbaar ‘In Control’

Onlangs is kwaliteit van de software van 2-Control bekroond met de allerhoogste accreditatie van Microsoft: Certified for Microsoft for Dynamics NAV.

Logic Vision en 2-Control hebben een partnership en Logic Vision is reseller van de add-on NAV 2-Controlware. De add-on bestaat uit meerdere modules gericht op de beveiliging en beheersing van NAV.