HB Software

HB Software is de organisatie achter het product ExSION Reporting.

ExSION Reporting is een managementinformatie-oplossing die gebaseerd is op Excel. Dit maakt ExSION Reporting snel en eenvoudig in gebruik. Met het gebruik van ExSION Reporting kunt u gemakkelijk rapporteren uit meerdere administraties, realtime. U beschikt snel over de meest actuele gegevens van uw organisatie.

Omdat ExSION Reporting is gebaseerd op Excel, is het gebruik van ExSION erg gemakkelijk en zijn de overzichtelijke rapportages zichtbaar in een vertrouwde omgeving. Na een enkele dag training kunnen al rapportages uit Microsoft Dynamics NAV worden gemaakt. ExSION Reporting neemt de bestaande rollen en rechten in Dynamics NAV rechtstreeks over.

ExSION Reporting kan worden ingezet op alle Dynamics NAV versies vanaf Navision Financials 2.6 tot aan de nieuwe Dynamics NAV classic en RTC omgevingen. ExSION Reporting ondersteunt zowel implementaties op de NAV Native database als op het moderne Microsoft SQL Server.

Logic Vision heeft al jaren een succesvolle samenwerking met HBSoftware. Veel van onze klanten profiteren al van het gebruikersgemak en de overzichtelijke rapportages. Graag willen we u de voordelen van ExSION Reporting laten zien door middel van dit introductiefilmpje: