Oceanco behoort tot een selecte groep superjachtbouwers voor luxe en innovatieve jachten langer dan 80 meter. Met een jachtbouwfaciliteit in Nederland en een ontwerp- en saleskantoor in Monaco, zijn de karakteristieke en onderscheidende jachten van Oceanco gebouwd naar standaarden die geen andere jachtwerf kan overstijgen. De werf Oceanco is sinds 1997 actief in ontwerp, constructie, afbouw en onderhoud van zeer luxe zeewaardige jachten. Zij bedient een brede internationale markt en heeft een uitstekende reputatie in de maritieme sector.

 

Oceanco klantverhaal Logic Vision

Waarom Microsoft Dynamics
We werkten met Exact voordat we overschakelden naar Dynamics. We zochten een koppeling tussen project-, inkoop-, crediteuren-, debiteuren- en de financiële administratie. Het is een kwalitatief hoogstaand ERP-systeem waarin de processen duidelijk en efficiënt zijn weergegeven en zorgt voor continuïteit en herkenbaarheid. Er zijn vele integratiemogelijkheden met andere pakketten en ook het flexibele gebruik van Excel als reportgenerator is voor ons een must.

De relatie tussen Logic Vision en Oceanco gaat al 19 jaar terug. Het succes van deze samenwerking komt door het meedenken en het openstaan voor elkaars mening. Er is een duidelijke ‘klik’ aanwezig vanwege de vooruitstrevendheid om zaken aan te pakken, dit kenmerkt duidelijk beide partijen. Flexibiliteit, meedenken en kritisch blijven t.o.v. onze ideeën en de goede en snelle communicatie is de basis voor een soepele samenwerking. Dat zijn de belangrijkste redenen om het partnerschap met Logic Vision te continueren.


“Flexibiliteit, meedenken en de goede en snelle communicatie is de basis voor een soepele samenwerking.”

Marek

Marek Misiewicz, IT Manager

Visie op innovaties
Maarten Speet komt net, als de consultants regelmatig naar onze vestiging in Alblasserdam om lopende zaken en ontwikkelingen door te spreken. De consultants zijn professioneel en aardige medewerkers met heel veel kennis en ervaring. Ze denken altijd mee in onze processen wat resulteert in continue verbetering van onze ERP- en de gehele IT Eco-Systeem. Wij verwachten dat Logic Vision onze partner blijft door ons te ondersteunen in hun visie op innovaties en de Roadmap voor de toekomst in de Cloud.

 

ebook

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.