Consultant

Guido Goedhart

Phone: +31 184 677 588
ÏN DIENST SINDS 2020

"Na mijn master Information Management aan de Tilburg Universiteit was het tijd om het studentenleven gedag te zeggen en op zoek te gaan naar een baan. Mijn vader Martien Goedhart, die al jaren werkzaam is bij Logic Vision zei: is Logic Vision niet wat voor jou? In eerste instantie twijfelde ik en dacht: wil ik wel werken bij het bedrijf waar ook mijn vader werkt? Ik heb de stap gezet en tot op de dag van vandaag heb ik daar nooit spijt van gehad en werk ik met veel plezier bij Logic Vision. Het grootste voordeel is dat ik altijd advies kan vragen. Het enige nadeel? Dat je zo af en toe mailtjes krijgt die eigenlijk naar een andere Goedhart moesten ;)

Ik werk nu 2 jaar bij Logic Vision als Junior Consultant. In die rol ben ik actief in de energy wereld en implementeer ik FuelVision, onze software oplossing gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central, bij verschillende klanten. Het werk is heel afwisselend.

Zo ben ik bijvoorbeeld betrokken bij een her-implementatie voor een internationale klant terwijl ik bij een andere klant die al live is, bezig ben met realiseren van extra wensen. Je gaat dan samen op zoek naar de beste oplossing en zorgt voor de inrichting daarvan. Het geeft veel voldoening als je hoort dat klanten tijd besparen door automatisering en meer tijd over houden voor andere zaken.