Cyber criminaliteit is een groeiend probleem. Hackers richten zich daarbij steeds vaker op het MKB bedrijf, volgens IT adviesorganisatie Hoek en Blok IT een voorspelbare ontwikkeling. “Bedrijven in het MKB blijken helaas vaak een makkelijke prooi; niet goed beveiligd en geneigd om sneller te betalen aan de hacker”. Hoewel MKB bedrijven steeds afhankelijker worden van IT applicaties, systemen en netwerken blijft de beveiliging ervan achter. De totale jaarlijkse schade voor de BV Nederland is inmiddels meer dan 10 miljard euro.

- Partner content -

Om MKB bedrijven te helpen hun IT veilig en continue beschikbaar te houden, adviseert Hoek en Blok IT om informatiebeveiliging als proces intern te organiseren en om de beveiliging van de IT omgeving periodiek te testen.

Wilt u weten hoe wij uw IT security van A tot Z regelen?

Ontdek de SECURITY MANAGER

 

Beveiliging en continuïteit van IT

Wij constateren dat ondernemers zich vaak onvoldoende bewust zijn van de IT risico’s in het bedrijf. De continuïteit van het bedrijf, de beveiliging van bedrijfsgeheimen en de naleving van privacy komen in het geding door slechte beveiliging van systemen, niet adequaat afgeschermde netwerken en onvoldoende bewustzijn bij medewerkers. Veel organisaties vinden het IT Security onderwerp te technisch en laten het over aan een interne IT-specialist of externe leverancier. Of IT echt goed beveiligd is wordt pas duidelijk als dit getest wordt. De IT Security test maakt actuele beveiligingsissues zichtbaar en leidt tot een compleet overzicht van te treffen maatregelen. In de praktijk blijkt dat IT omgevingen toch vaak kwetsbaar zijn en beter beveiligd dienen te worden.

Ben-ik-te-hacken


Wat is een IT Security test?

Hoek en Blok IT heeft een IT Security test ontwikkeld om MKB bedrijven snel en kostenefficiënt inzicht te verschaffen in de actuele beveiliging van IT. In deze IT Security test kijken de IT specialisten naar actuele beveiligingsrisico’s in de IT systemen en het netwerk, ook worden de processen beoordeeld die binnen uw organisatie nodig zijn om beveiliging en continuïteit van systemen en netwerken in te richten. De IT-test is speciaal voor het MKB; praktisch en betaalbaar.

Na uitvoering van de IT security test heeft u antwoord op de volgende vragen:

  • Welke actuele IT kwetsbaarheden zitten er in mijn systemen, netwerken en mobiele apparatuur?

  • Zijn mijn medewerkers voldoende op de hoogte van de risico’s en zijn ze alert?

  • Welke processen moet ik inrichten om mijn systemen veilig en continu beschikbaar te houden?


De IT Security test wordt op maat voor u gemaakt, gericht op de IT middelen die voor uw organisatie van belang zijn (uw IT kroonjuwelen). Vervolgens beoordelen de security specialisten de beveiliging van uw netwerk & systemen, het bewustzijn van medewerkers en de noodzakelijke interne IT processen. De geconstateerde risico’s en bijbehorende adviezen worden overzichtelijk aan u gepresenteerd.

Kortom krijg zicht op uw IT security risico’s en verbeter de veiligheid van uw bedrijf structureel.

IT security test hb


Interesse?

Neem vrijblijvend contact op met Hoek en Blok IT:

Telefoon: +31 (0)184 49 68 00
E-mail:     info@hoekenblok.IT.
Website:  
https://www.hoekenblok.IT

 

- Partner content -

Partner content wordt geheel verzorgd door onze partners. 
Voor eventuele vragen verwijzen wij u graag door naar de betreffende partner.

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan