Partner apps

Dankzij de apps van onze partners bieden wij u een complete oplossing!

Onze partners

Dankzij de apps van onze partners bieden wij u een complete oplossing

2-Control

Autorisaties

Met Authorization box, Veld- en dataset beveiliging en Verplichte velden biedt 2-Control  ondersteuning voor de volledige cyclus van autorisaties volgens onderstaande aanpak.

 • Ontwerp: inventariseren van benodigde autorisaties in Dynamics.
 • Bouw: vertalen van geaccepteerde autorisatiesrollen en profielen naar machtigingensets.
 • Verfijn: identificeren van de benodigde behoeften gericht op objectautorisaties en veld- & datasetbeveiliging.
 • Beheer: inrichten van  het gewenste autorisatiebeheer.
 • Monitor: implementeren van een inrichting met normen voor functiescheiding en gegevenseigenaarschap.

 

More App

Digitale formulieren

 • Integreer uw digitale formulieren met Microsoft Dynamics.
 • Met MoreApp is het mogelijk om verschillende soorten digitale formulieren te maken die aansluiten bij jouw wensen.

Idyn

Direct Banking

Normaliter omvat het werken met bankbestanden vrij veel handmatige handelingen binnen zowel Dynamics 365 Business Central, als binnen uw internetbankieren-omgeving. Direct Banking automatiseert deze stappen, zodat u veilig en efficiënt al uw bankzaken direct binnen Business Central regelt. Geen bestanden meer downloaden. Geen handmatige uploads. Geen gedoe meer!

Direct Banking werkt samen met een gecertificeerde PSD2 provider: Ponto, onderdeel van de Isabel Group. Dit betekent dat de informatie-uitwisseling aan de hoogste Europese veiligheidsstandaarden voldoet. Op dit moment zijn de volgende banken al aangesloten voor implementatie met Direct Banking:

 • ABN-AMRO
 • Rabobank
 • ING
 • Triodos
 • Knab
 • ASN Bank
 • SNS Bank
 • RegioBank
 • Bunq

Voordelen

 • Direct Banking integreert de grootste Nederlandse banken met uw Business Central omgeving.
 • Uw banksaldo en banktransacties live gesynchroniseerd met Business Central.
 • Betaalopdrachten worden direct vanuit Business Central klaargezet in Ponto.
 • Direct Banking werkt volledig samen met de NL-lokalisatie (Telebankieren module).
 • Geen noodzaak meer om voor operationele zaken in te loggen in internetbankieren.
 • Eenvoudig en snel te installeren en te implementeren.

Functionaliteiten

 • Banksaldo’s altijd up to date binnen Business Central.
 • Automatische import van dagafschriften.
 • Export van betaalbestanden direct vanuit Business Central naar het Ponto platform.
 • Direct bankrekeningen toevoegen aan klanten en/of leveranciers vanuit het bankboek.
 • Ondersteuning van G-rekeningen (geblokkeerde rekeningen) voor leveranciersbetalingen.

Continia

Document Capture

Registratiefouten en onderbroken werkstromen zijn een paar van de meest tijdrovende en frustrerende problemen voor crediteurenafdelingen. Het maken van kleine foutjes tijdens deze complexe taken kan enorme of zelfs extreme gevolgen hebben.

Van gegevensinvoer tot boeken en opzoeken, Continia Document Capture is een end-to-end oplossing die uw crediteurenadministratie automatiseert. Document Capture zorgt ervoor dat u achterover kunt leunen en kunt ontspannen terwijl u aan het werk bent.

Continia

Document Output

Het handmatig afdrukken en versturen van uw documenten is een foutgevoelig en tijdrovend proces - u verliest snel het overzicht over uw uitgaande documenten. Het kan ook gebeurendat u per ongeluk een document met gevoelige informatie naar het verkeerde bedrijf stuurt!

Continia Document Output is een tijdbesparende oplossing voor Dynamics 365 Business Central-gebruikers. Het vermindert uw ingewikkelde handmatige processen - het helpt u al uw uitgaande documenten te creëren en te beheren en daarnaast een overzicht te behouden van alle verzonden en opgestelde documenten.

Anveo EDI Connect

EDI

Anveo EDI Connect is een eenvoudig te begrijpen, maar zeer krachtige tool om snel en eenvoudig EDI-vereisten te implementeren. GEEN code-oplossing: EDI Connect is 100% geïntegreerd in Microsoft Dynamics en kan eenvoudig worden geconfigureerd om aan uw individuele behoeften te voldoen.

 

Exsion

Reporting

Exsion maakt het voor controllers gemakkelijk om te rapporteren en te consolideren. Voor het maken van rapporten met Exsion is een Microsoft (Dynamics) database vereist, voor het consolideren maakt het Exsion niet uit welke software je voor de administratie gebruikt. Het is in beide gevallen makkelijk te leren, flexibel en snel.

Blue 10

Factuurverwerking

Blue10 automatiseert, controleert en geeft context in de administratieve processen van uw organisatie. Met Blue10 komen boekingsdocumenten (facturen, pakbonnen en bonnetjes) in één systeem samen en worden naadloos verwerkt in de financiële administratie. Facturen kunnen bovendien eenvoudig rondgestuurd worden in de organisatie voor de gewenste goedkeuring en zijn in het digitale archief snel en eenvoudig terug te vinden.

 

Wormhole (Verosoft)

Intercompany data synchronisatie

Met Wormhole krijg je de mogelijkheid om :

 • Gegevens te synchroniseren tussen tenants, databases en bedrijven
 • Bidirectionele en unidirectionele synchronisatie instellen
 • Synchroniseer alle Business Central tabellen en Business Central add-ons*
 • Synchronisatieregels instellen op het niveau van groepen, tabellen, velden of veldwaarden
 • Verzamel en consolideer gegevens van meerdere bronnen naar één bestemming

 

Continia

Payment Management

Payment Management is een complete betalingsoplossing die een hoge kwaliteit garandeert en een hoog niveau van beveiliging biedt gedurende het gehele betalingsproces.
Het handmatig indienen, verzenden en controleren van bedrijfsbetalingen bij uw bank is tijdrovend. Het omgaan met meerdere betalingsdagboeken is vervelend en kan een simpele overboeking te ingewikkeld maken, waardoor u in verwarring raakt en het risico loopt op fouten en een verstoorde betalingsstroom.

Met Continia Payment Management krijgt u direct vanuit Microsoft Dynamics 365 Business Central een duidelijk overzicht van al uw leveranciers-, medewerkers- en klantbetalingen en creditnota's. U kunt al uw betalingen van verschillende bankrekeningen en in vreemde valuta vanuit hetzelfde betalingsdagboek afhandelen en uw betalingen samenvatten. 

 

Insight Works

Scanners

 • Voorraad- en magazijnbeheerders worden vaak geconfronteerd met inefficiënte bewerkingen vanwege onnauwkeurige magazijntransacties en tijdrovende handmatige tracking. Met Warehouse Insight behoort dit nu tot het verleden.

 • De Barcode Generator maakt het mogelijk om lineaire (Code39) of 2D (Data Matrix) barcodes toe te voegen aan rapporten in Microsoft Dynamics 365 Business Central

Warehouse.Insight.7

 

SQL Perform

SQL Perform

SQL Perfom biedt specifieke toepassingen voor de verbetering van de performance & de optimalisatie van Dynamics NAV/Business Central met SQL Server.

 

Netronic

Visuele planning

Visual Production Scheduler
De Visual Production Scheduler is een volledig geïntegreerde add-in voor Dynamics NAV/ Business Central. Het visualiseert uw productieschema en maakt het mogelijk om snel te reageren op onverwachte gebeurtenissen via intuïtieve drag & drop.

Visual Jobs Scheduler
De Visual Jobs Scheduler is een volledig geïntegreerde add-in voor Dynamics NAV/ Business Central. Het visualiseert jobs, job taken en job planning lijnen en resources en maakt intuïtief drag & drop project scheduling mogelijk.

Visual Service Scheduler
De Visual Service Scheduler is een volledig geïntegreerde add-in voor Dynamics NAV/ Business Central. Het visualiseert service orders, service item lijnen, en resources en realiseert een eenvoudige visuele service dispatching.

Bekijk productvideo's

 

Insight Works

WMS

Inventarisatie- en magazijnmanagers hebben vaak te kampen met inefficiënte operaties als gevolg van onnauwkeurige magazijntransacties en tijdrovende handmatige tracering. Met Warehouse Insight behoort dit nu tot het verleden. Warehouse Insight brengt integratie van mobiele apparaten naar een magazijnomgeving.

Warehouse Insight ondersteunt een verscheidenheid aan industriestandaard scanners en andere mobiele terminals. Deze flexibiliteit stelt u in staat om gebruik te maken van bestaande infrastructuur of om de hardware selectie aan te passen aan de specifieke behoeften van uw omgeving.

Bekijk onze video's voor het aanmaken van een inkooporder, het boeken van artikelen, het boeken van een verzending en het versturen vanuit een verkooporder.

 

Wij zijn de 1e Nederlandse partner van

Insight works

Sinds maart 2020 zijn wij officieel de eerste Nederlandse partner geworden van het Canadese Insight Works. Deze samenwerking is ontstaan omdat wij gemerkt hebben dat veel bedrijven baat hebben bij extensies voor Microsoft Dynamics 365 Business Central voor het verhogen van productiviteit.

Insight works apps
Overzicht van Insight Works Modules voor productie - Logic Vision