Microsoft Dynamics 365

Logic Vision is gespecialiseerd in Microsoft Dynamics 365 Business Central in combinatie met branchespecifieke ERP modules die wij zelf ontwikkeld hebben.

Microsoft ERP systemen
Onder Microsoft Dynamics 365 vallen alle Microsoft applicaties die één of meerdere bedrijfsonderdelen ondersteunen, waaronder de ERP systemen Dynamics 365 Finance & Operations en Dynamics 365 Business Central. Een belangrijk voordeel van een Microsoft ERP systeem is de integratie met andere veel gebruikte applicaties zoals Outlook, Excel, Teams en Power BI.

Business Central vs Finance & Operations
Business Central (voorheen Navision/ Dynamics NAV) is de ERP-oplossing voor kleine- en middelgrote bedrijven. Microsoft Dynamics Finance & Operations (voorheen AX/Axapta) is de ERP-oplossing voor grote bedrijven met complexere bedrijfsprocessen met meerdere internationale vestigingen.

Welk ERP systeem levert Logic Vision?
Logic Vision is gespecialiseerd in Dynamics 365 Business Central in combinatie met branchespecifieke modules die wij zelf ontwikkeld hebben voor deze branches. Dankzij deze modules profiteert u van extra functionaliteit die niet standaard aanwezig is in Business Central. 

Power Platform
Het Power Platform is een verzameling van tools die weinig code vereisen om efficiënte en flexibele oplossingen te creëren. Logic Vision richt zich vooral op Power BI en Power Apps.

ms-power-platform

 

Cover 8 redenen WP

Waarom kiezen voor Business Central?

Download het whitepaper en ontdek de belangrijkste voordelen voor uw bedrijf.

Nu gratis downloaden

Ontdek Business Central