Over Logic Vision

Logic Vision is een Microsoft Gold Partner, gespecialiseerd in software-oplossingen voor de Maritieme industrie, de Olie & Gas branche en de Productie industrie. Met een team van 45 professionals worden diverse (inter)nationale bedrijven ondersteund waarbij de focus  is toegespitst op de ontwikkeling en implementatie van Microsoft Dynamics NAV een geïntegreerde ERP (Enterprise Resource Planning) oplossing en Microsoft Dynamics CRM (Customer Relationship Management). Dagelijks zijn er 2500 gebruikers, zeer tevreden aan het werk met onze software en services.

Logic Vision is gehuisvest in Hardinxveld-Giessendam en heeft 45 medewerkers waarvan 80% werkzaam als consultant of software-ontwikkelaar. De kennis van onze mensen is op hoog niveau en branchespecifiek. Door hun kennis en ervaring in de verschillende branches levert Logic Vision hoogstaande software-oplossingen voor uw bedrijfsspecifieke vraagstukken.

Technologisch platform:
Naast benodigde functionaliteiten zijn continuïteit en technologische evolutie steeds belangrijkere aspecten. Juist hierdoor heeft Logic Vision gekozen om haar oplossingen te ontwikkelen op een Microsoft platform dat inmiddels door meer dan 100.000 bedrijven in 132 landen wordt gebruikt. Doordat Microsoft zorgdraagt voor technologische innovatie en de volledige integratie met andere Microsoft toepassingen, waaronder bijvoorbeeld de integratie met Outlook, Office, CRM en SharePoint, kan Logic Vision zich volledig focussen op het functioneel up-to-date houden van haar brancheoplossingen.

Oplossingsgebieden:
De aandachtsgebieden van Logic Vision zijn: Towage & Salvage, Scheeps- & Jachtbouw, Maritieme Toeleveranciers, Olie & Gas en Productie. Voor al deze branches heeft Logic Vision aparte geïntegreerde ERP oplossingen beschikbaar die het mogelijk maken om het totale proces van verkoop, planning en executie tot en met de facturatie en boekhouding te ondersteunen, dit aangevuld met sterke BI (Business Intelligence) oplossingen. Hiernaast biedt Logic Vision de Microsoft Dynamics CRM oplossing, welke zowel binnen als buiten de eigen branches wordt aangeboden.

Microsoft CRM:
Microsoft Dynamics CRM is een klantrelatiebeheeroplossing voor bedrijven die de productiviteit van verkopen en effectiviteit van marketing stimuleren via inzichten in sociale media, bedrijfsinformatie en campagnebeheer in de cloud, on-premises of als hybride combinatie.
CRM helpt kosten te verlagen en winstgevendheid te vergroten door bedrijfsprocessen te organiseren en te automatiseren. Hierdoor zal klanttevredenheid en loyaliteit op het gebied van verkoop, marketing en klantenservice worden vergroot.

Bekijk hier wat onze klanten vinden van onze succesvolle aanpak: 

Geen IT-bedrijf dat met alle winden meewaait, maar een stabiele en betrouwbare partner met jarenlange ervaring. De dynamiek van automatiseringsprocessen vraagt om een duidelijk baken en een heldere horizon.

Een kompas dat richting geeft en de plaats op zee bepaalt. Hiervoor richt men zich op een vast punt, een plaats die met zekerheid bekend is: een vuurtoren, ook wel een pijler genoemd.

Logic Vision is dat baken, de betrouwbare pijler.

 Logic Vision is Gold Sponsor van de Dutch Dynamics Community.