MVO

Logic Vision ziet zichzelf niet als leverancier, maar meer als partner.
Een partner waarbij de menselijke relatie centraal staat, liefst voor het leven.
Hieronder leest u hoe wij daar, in bredere zin, invulling aan geven.

 

Vrienden Sophia

Wij zien vrienden van het

Sophia

In het Sophia Kinderziekenhuis wordt zorg verleend aan kinderen met zeldzame en complexe aandoeningen waarvoor meer of specifiekere zorg nodig is dan een algemeen ziekenhuis kan verlenen. 

Ter gelegenheid van ons 20-jarig bestaan vroegen wij onze gasten om i.p.v. een cadeau, geld te doneren als gift voor het MC-Sophia Kinderziekenhuis. Logic Vision heeft het totale bedrag aan giften verdubbeld.

De gift is gebruikt voor een aantal dimbare ledwanden voor zogenaamde “binnenboxen” waar extra kwetsbare kinderen liggen. Op het moment van overhandiging waren dat erg sombere en duistere kamers. Het was de wens om door middel van een dimbare ledwand een buitengevoel met daglicht te creëren. Zo wordt de kamer voor de patiënt en de ouders vriendelijker, wordt het verblijf veraangenaamd en werkt het stressreducerend.

en founder van het moeder en kind centrum

Zo steunen wij het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis om voorop te blijven lopen op het gebied van gezond worden en gezond opgroeien en steunen wij de ambitie om ieder kind, ziek of gezond met een beperking de beste kansen te geven op een zo optimaal mogelijke ontwikkeling.

In de meeste gevallen eindigt een zwangerschap met de geboorte van een gezond kind. Maar dit is helaas geen vanzelfsprekendheid. Gemiddeld 1 op de 20 kinderen komt met een ziekte of afwijking ter wereld. En ongeveer 1400 kinderen per jaar overlijden in de periode rondom de geboorte. Een dramatische gebeurtenis voor de ouders en de omgeving.

In het Sophia Moeder en Kind Centrum zijn alle disciplines aanwezig om complexe zorg aan moeder en kind te leveren. Zo wordt op de afdeling Neonatologie gezorgd voor te vroeg geboren kinderen vanaf 24 weken zwangerschap. Maar ook voor kinderen die op tijd zijn geboren en intensieve zorg nodig hebben. Naast de zorg voor het kind is de zorg voor de ouders hier erg belangrijk.

2022-02-03_10-45-03

Zilver sponsor

Diergaarde Blijdorp

Vanaf februari 2022 zijn wij de trotse adoptieouders van de Manoel, de kleine grijze katachtigen van Diergaarde Blijdorp - Rotterdam Zoo.

Deze kleine, grijze katachtigen leven op steppes en woestijnen, van rotsachtige plateaus en boomloze berghellingen, soms wel tot op een hoogte van 4800 meter, maar ook langs stenige rivierbeddingen (voornamelijk Mongolië). Ze verschuilen zich graag onder stenen en rotsspleten. De vacht is grijs van kleur en dikker en langer dan bij welke kleine kat dan ook. Met name de ondervacht is extreem dicht. Zelfs de staart is, zowel boven als onder, van nog een extra dikke laag voorzien. Dit alles als aanpassing aan het zeer koude bergklimaat op de grote hoogte. Deze kat heeft een gedrongen lichaamsbouw en de haast sluipende lichaamsbeweging geeft de indruk alsof de Manoel altijd laag over de grond glijdt. 

De kop is breed en de grote ogen, met ronde pupillen, en kijken als uilen- of apenogen naar voren. De oorschelpen zijn klein, afgerond en staan ver opzij. Ze voeden zich voornamelijk met knaagdieren, bodemvogels en fluithazen. Ze worden 50-65 cm lang met een staart van 21-31 cm en een gewicht van 2,5-5 kg. Er werd genadeloos op hem gejaagd vanwege zijn mooie pels en werd ernstig bedreigd, maar gelukkig is het inmiddels een beschermd dier. .. Door zijn compacte bouw ziet hij er fluffy uit maar het karakter van deze kleine kat is WILD en VURIG! Wij vinden het geweldig dat we deze mooie dieren kunnen steunen en steken graag onze poot uit om op deze wijze te sponsoren.

Verbind uw organisatie ook aan een bijzondere diersoort of plant die past bij uw missie en visie en adopteer een dier, plant of stukje van de natuur in Diergaarde Blijdorp.
Met uw steun draagt u bij aan het welzijn van de dieren én aan natuurbehoudsprojecten voor het beschermen van hun natuurlijke omgeving. Door uw adoptie kunnen ze bovendien zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met bijzondere dieren en planten.

We steken graag een pootje uit voor Blijdorp en hun vele bewoners, kijk ook eens naar de mogelijkheden om hen te steunen