Logic Vision ziet zichzelf niet als leverancier, maar meer als partner. Een partner waarbij de menselijke relatie centraal staat, liefst voor het leven.
Hieronder leest u hoe wij daar, in bredere zin, invulling aan geven.

Wij zijn vrienden van

Het Sophia

In het Sophia Kinderziekenhuis wordt zorg verleend aan kinderen met zeldzame en complexe aandoeningen waarvoor meer of specifiekere zorg nodig is dan een algemeen ziekenhuis kan verlenen. 

Ter gelegenheid van ons 20-jarig bestaan vroegen wij onze gasten om i.p.v. een cadeau, geld te doneren als gift voor het MC-Sophia Kinderziekenhuis. Logic Vision heeft het totale bedrag aan giften verdubbeld.

De gift is gebruikt voor een aantal dimbare ledwanden voor zogenaamde “binnenboxen” waar extra kwetsbare kinderen liggen. Op het moment van overhandiging waren dat erg sombere en duistere kamers. Het was de wens om door middel van een dimbare ledwand een buitengevoel met daglicht te creëren. Zo wordt de kamer voor de patiënt en de ouders vriendelijker, wordt het verblijf veraangenaamd en werkt het stressreducerend.

 

 

Vrienden Sophia

en founder van

Het moeder en kind centrum

Zo steunen wij het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis om voorop te blijven lopen op het gebied van gezond worden en gezond opgroeien en steunen wij de ambitie om ieder kind, ziek of gezond met een beperking de beste kansen te geven op een zo optimaal mogelijke ontwikkeling.

In de meeste gevallen eindigt een zwangerschap met de geboorte van een gezond kind. Maar dit is helaas geen vanzelfsprekendheid. Gemiddeld 1 op de 20 kinderen komt met een ziekte of afwijking ter wereld. En ongeveer 1400 kinderen per jaar overlijden in de periode rondom de geboorte. Een dramatische gebeurtenis voor de ouders en de omgeving.

In het Sophia Moeder en Kind Centrum zijn alle disciplines aanwezig om complexe zorg aan moeder en kind te leveren. Zo wordt op de afdeling Neonatologie gezorgd voor te vroeg geboren kinderen vanaf 24 weken zwangerschap. Maar ook voor kinderen die op tijd zijn geboren en intensieve zorg nodig hebben. Naast de zorg voor het kind is de zorg voor de ouders hier erg belangrijk.

Logic Vision Dwergnijlpaard

Zilver sponsor

Diergaarde Blijdorp

Wij zijn de de trotse adoptieouders van Evelien, het dwergnijlpaard van Diergaarde Blijdorp - Rotterdam Zoo.

 Het dwergnijlpaardje, met de naam Evelien, is sinds kort een belangrijk onderdeel geworden van het onderzoek van Diergaarde Blijdorp om de soort in de natuur te helpen. Mede door de betrokkenheid van adoptanten is Diergaarde Blijdorp in staat mee te werken aan dit type natuurbehoudsprojecten.

Verbind uw organisatie ook aan een bijzondere diersoort of plant die past bij uw missie en visie en adopteer een dier, plant of stukje van de natuur in Diergaarde Blijdorp. We steken graag een pootje uit voor Blijdorp en hun vele bewoners, kijk ook eens naar de mogelijkheden om hen te steunen