Stap 1: kennismaking & demo

Kennismaking
Een succesvolle ERP implementatie begint met een goed gesprek. 
Wanneer u interesse heeft in onze oplossingen, maken we vrijblijvend een afspraak om kennis te maken. Liefst bij u op kantoor omdat wij het graag persoonlijk houden.
Tijdens dit gesprek horen we graag wat uw uitdagingen zijn en maken we een inschatting of onze software en onze aanpak ook voor uw bedrijf een succes kan worden.

Demo & Budget inschatting
U kijkt positief terug op het eerste gesprek en u denkt dat Logic Vision ook uw betrouwbare partner zou kunnen worden. In het tweede gesprek maken we een project inventari-
satie zodat we een goede demo kunnen voorbereiden. Ook ontvangt u een indicatie van de kosten.
Tijdens de demo laten we u zien hoe Microsoft Dynamics 365 Business Central werkt voor uw organisatie. Ook wordt er een grove inschatting gemaakt van het benodigde budget.

Stap 2: Inventarisatie

Vooronderzoek
Wij adviseren om een vooronderzoek uit te laten voeren, zodat we een gerichte inschatting kunnen maken voordat de opdracht wordt gegeven voor het volledige project.
Hierbij bespreken we de bedrijfsprocessen meer in detail en maken we ook keuzes voor de inrichting.
Het resultaat is een meer definitieve budgetinschatting, maar vooral een wederzijds beter begrip wat er in het project gaat gebeuren. Ook wordt er een definitieve budgetinschatting gemaakt.

Offerte
U ontvangt een gedetailleerde offerte voor het volledige project of u ontvangt eerst alleen een offerte voor het vooronderzoek.

Marcel Wildschut Logic Vision
Voor een gerichte inschatting adviseren wij u een vooronderzoek.
Marcel Wildschut Logic Vision

Stap 3: implementatie

Gedurende het voortraject zal ook de planning samen met u besproken worden. Deze wordt definitief gemaakt
na ondertekening van de offerte. Op deze manier weet u op voorhand hoe de implementatie zal verlopen en welke afdelingen op welk moment betrokken worden bij het inrichten van de software. Gedurende de implementatie zal er middels projectmanagement altijd kritisch gekeken worden naar de voortgang van het project.

Testen
Samen met uw kerngebruikers worden uw bedrijfsprocessen doorlopen in de nieuwe software om zo tijdens de implementatie nog bij te kunnen sturen, indien nodig.

Training
Onze consultant verzorgt een training op uw locatie of in onze eigen trainingsruimte.

Stap 4: livegang

Livegang
Champagne, taart of allebei? We vieren het einde van een geslaagd traject. Tijdens de livegang staan wij paraat om alles zo soepelmogelijk te laten verlopen.

Support
Ook na de livegang zullen er vooral in de eerste periode nog veel vragen zijn. Wij zijn hier op voorbereid en onze support medewerkers staan u graag te woord.

10 valkuilen afbeelding cropped 2022-1

Komt er een ERP traject?

Voorkom deze 10 valkuilen voor een succesvolle implementatie!

Bekijk tips

Eerlijk advies?

Stel uw vraag en wij nemen z.s.m. contact met u op!