Support

Tijdens kantooruren kunt u onze helpdesk bereiken voor al uw vragen rondom de oplossingen van Logic Vision. De opvolging van deze vragen gebeurt telefonisch en waar mogelijk direct. Mocht uw vraag het vereisen dan kunnen onze medewerkers ook van een afstand met u meekijken op uw scherm.
Mocht er een tweedelijns supportactie gewenst zijn, dan zullen de tweedelijns supportmedewerkers uw vraag zo snel en efficiënt mogelijk, oplossen en terug koppelen.

  0184-677588
 support@logicvision.nl

Overdragen van kennis
Om ervoor te zorgen dat onze antwoorden op uw hulpvragen de kennis van de applicatie in uw eigen organisatie naar een hoger peil brengen vragen wij u 2 tot 3 key users aan te wijzen. Zij zullen het contact met onze helpdesk voeren. Komt dezelfde vraag vaker vanuit uw eindgebruikers dan zullen deze key users daar steeds vaker zelf een antwoord op hebben. Dat zal een positief effect hebben op hoe het systeem wordt geaccepteerd.
Alle helpdesk calls worden bij Logic Vision geregistreerd. De knowledge base die wij door de jaren heen hebben opgebouwd maakt het mogelijk om snel en adequaat op uw vragen te reageren.

Supportcontract

Binnen uw onderhoudsovereenkomst kunt u onze helpdesk bellen voor al uw vragen rondom de oplossingen van Logic Vision.

Klantenportal
Om de samenwerking tussen onze klanten en Logic Vision te optimaliseren bieden wij onze klanten een klantspecifieke portal via de SharePoint klantenportal. Deze klantenportal biedt u inzicht in de financiële gegevens en in de projectvoortgang. In de status van orders en de projectdocumentatie en u kunt nieuws over onze klanteninformatiesessies, klantendagen en producten verwachten.

ISL Online
Voor onze helpdeskdiensten gebruiken wij ISL Online.

keyvisual

 

 

Enter your session code and click Connect