Logic Vision apps

Ontdek onze apps voor Business Central en onze branchemodules.

8D- Klachten app

Beheer uw klachten en informeer uw klanten

Registreer uw interne en externe klachten in Microsoft Dynamics 365 Business Central en los ze op volgens de 8D-methode. 
Registreer klachten met een uniek nummer en koppel deze aan een oplossing-sjabloon. Zo maakt u inzichtelijk wie verantwoordelijk is voor welke taak. Koppel uw klachten ook aan:

  • Verkooporders
  • Inkooporders
  • Klanten
  • Foto's

Inzicht
Hoe lost u klachten op? Loopt u steeds achter de feiten aan (correctief) of lost u uw klachten dusdanig op zodat deze de volgende keer niet meer voorkomen (preventief)? Met onze app krijgt u inzicht in hoe binnen uw bedrijf klachten worden afgehandeld.

Melding bij volgende levering
Is een klacht opgelost? Dan bent u natuurlijk benieuwd of het de volgende keer wel goed gaat. Met onze app krijgt u vóór de volgende levering een notificatie zodat u, indien nodig, tijdig kunt bijsturen.

Rapportage voor uw klanten
U voorkomt niet alleen problemen, maar met onze app bent u ook in staat om uw klanten te informeren over welke acties u preventief ondernomen hebt. Stuur uw klanten klachtenrapport en laat zien dat u de klachten van uw klant serieus neemt.
Zo zorgt u ervoor dat uw klant uw organisatie blijft vertrouwen.

Gereedschappen app

Registreer en beheer uw gereedschappen

Wanneer u b.v. een mal of een matrijs nodig heeft voor een bepaalde productieorder, dan wilt u dit vastleggen. 

Inzicht
Door het vastleggen ziet u of er capaciteitsproblemen gaan ontstaan wanneer dezelfde matrijs op meerdere productieorder nodig is. Met onze gereedschappen app krijgt u ook inzicht in hoeveel producten u met gereedschap gemaakt heeft, wanneer het gebruikt is, en hoeveel uitval er was. Zo krijgt u inzicht in de staat van uw gereedschap, wat het juiste moment is om te reviseren.

Amortisatie
Maakt u gereedschap voor een specifiek klantproduct? Met de Gereedschappen App voegt u automatisch amortisatie toe aan de verkoopregel.

In het kort:

  • Gereedschappen registreren
  • Inzicht in mogelijke capaciteitsproblemen
  • Gereedschap koppelen aan stuklijsten
  • Gereedschap koppelen aan artikelen
  • Amortisatie (als onderdeel van verkoopregel)E-documents uitbreiding app

Uitbreiding voor elektronische facturatie

De  E-documents module in Dynamics 365 Business Central maakt verschillende modellen van elektronische facturatie mogelijk die vereist zijn in verschillende landen. De nieuwe module is de basis voor alle e-facturatie standaarden en dekt de meest voorkomende processen. 

Logic Vision werkt momenteel aan een app met extra functionaliteiten voor de E-documents module in Business Central. Deze app wordt momenteel getest en zal naar verwachting begin 2024 opgeleverd worden.

Na oplevering zal deze app onze huidige E-invoicing module vervangen.