4 collega’s van Logic Vision gaan een geweldige uitdaging aan om de NN Marathon van Rotterdam te lopen op zondag 10 april 2022. Dit gaan ze in estafettevorm doen voor een fantastisch doel, namelijk het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis.


Rob Vermeulen, François van der Hek, Bram Steketee en Yorick Bianchi gaan zich in het zweet lopen om geld op te halen en komen zo in actie voor Sophia. Dit doen we samen met Rotterdammers 4 Rotterdammers (R4R) waar wij een donateur van zijn. Graag willen we u als gewaardeerde relatie vragen om ook te doneren via de speciale Logic Vision pagina van Sophia: Kom in actie voor Sophia

U kunt doneren als persoon of als organisatie en eventueel uw naam afschermen.
Komt u ook in actie voor Sophia?

Marathon lvv
Als een kind opgenomen wordt in een ziekenhuis is dat niet niks. Weg van huis en de vertrouwde omgeving. Een ouder wil niet alleen een zo goed mogelijke behandeling, maar wil ook zoveel mogelijk tijd bij het kind doorbrengen. Je weet dat het verblijf in het ziekenhuis noodzakelijk is en tegelijkertijd hoop je dat het zo aangenaam mogelijk gemaakt wordt. Kortom, je wilt dat je kind de best mogelijke zorg krijgt.

De mensen in het Erasmus MC-Sophia in Rotterdam doen er alles aan om kinderen deze zorg te geven. Stichting Vrienden van het Sophia financiert met hulp van donateurs extra wetenschappelijk onderzoek gericht op het verbeteren van behandelmethoden. Daarnaast ondersteunt Stichting Vrienden van het Sophia projecten die erop gericht zijn om het verblijf van patiëntjes en hun ouders in het Sophia zo aangenaam mogelijk te maken. Zoals een aantrekkelijke 'aankleding' van het ziekenhuis, speelgoed, ontspanningsmogelijkheden en kleur en sfeer in de gangen.

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan