Overweegt u een (nieuw) ERP-systeem en bent u benieuwd naar de voordelen van Dynamics 365 Business Central Cloud? Dan is ons whitepaper, met daarin 8 redenen om voor Business Central Cloud te kiezen wellicht interessant voor u. 

Van Windows 1.0 tot Windows 10: iedereen kent Microsoft Windows. Velen zijn ermee opgegroeid en de kans is groot dat u zo een paar tussenliggende versies op kunt noemen.
Naast Windows zullen veel mensen Microsoft herkennen van Office 365 programma's zoals Word, Excel, Outlook en Powerpoint.

Wat niet bij iedereen bekend is, is dat Microsoft ook één van de grootste leveranciers is van ERP- systemen. Naast de (grotere) branchespecifieke oplossingen heeft Microsoft nu ook een ERP-systeem op de markt gebracht voor kleinere bedrijven: Dynamics 365 Business Central Cloud.
Dankzij deze SaaS-oplossing (Software as a Service) kunnen nu zowel grote als kleinere bedrijven gebruik maken van deze gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware.

De gebruiksvriendelijkheid is dan ook één van de redenen om voor Business Central Cloud te kiezen. Download ons gratis whitepaper en ontdek alle 8 redenen!

 

 

 

 

Waarom kiezen voor Business Central

Gratis whitepaper

8 redenen om te kiezen voor Business Central 

 downloaden