Recent zijn wij donateur geworden van de R4R- Rotterdammers 4 Rotterdammers ofwel de “Good Citizen Club”. Bij deze club en hun donateurs staat verbintenis en samen een bijdrage leveren aan de stad Rotterdam centraal. MVR = Maatschappelijk Verantwoord Rotterdam.

R4R wordt gedreven door Barbara van den Bosch en Robin Westerveld.T.E.A.M. = Together Everyone Achieves More. R4R heeft een visie, een groeiambitie; maatschappelijke impact maken, dat is wat R4R drijft. Een stad waarin ondernemers “Hand in Hand” een échte bijdrage leveren.

“Samen sterk voor Rotterdam, samen sterker in business”

R4R voorziet een wereld waarin het individualisme steeds sterker wordt en de maatschappelijke issues niet minder worden. De tegenhanger hiervan is dat we leven in een wereld waarbij het zaken leven meer moet zijn dan alleen “de knaken” verdienen en je veel meer uit beleving en zingeving je onderneming moet sturen. Waarin maatschappelijk verantwoord ondernemen bijna een “must” wordt en de overheid en leveranciers steeds hogere eisen stellen aan de manier van ondernemen met betrekking tot MVO.

R4R Robin en Maarten

De maatschappij legt ook steeds meer de nadruk dat het normaal is, dat je wat terug doet; “het geven en nemen principe“ en als jij het goed hebt, je andere daarmee ook kan helpen.
Daarnaast hebben ondernemers een druk bestaan en willen ze wel bijdragen aan de maatschappij, maar zijn ze op zoek naar een laagdrempelige manier om dit te kunnen bewerkstelligen en in het verlengde hiervan in contact te komen met ondernemers die ook op hun eigen manier willen helpen.


Doordat het gemeenschappelijke de nieuwe norm van ondernemen is, met zakenvrienden die elkaar meer gunnen, doordat je samen iets moois creëert, want als je samen iets creëert wat bijdraagt aan iemand anders geluk of welzijn, krijg je er ook een diepgaandere band voor terug met de ondernemers waarmee je dit bewerkstelligt.


Door hun acties en de donateurs hebben ze al veel kunnen bereiken. Zo faciliteren ze o.a. al 4 jaar het fietsexamen voor alle basisscholen in Rotterdam, hebben ze bijna een kwart miljoen (!) opgehaald voor de Daniel den Hoed Stichting, hebben ze al 300 eenzame ouderen een fantastische avond kunnen bezorgen en hebben met een campertje 12 wensen in vervulling laten gaan.


Om de kwaliteit van hun netwerk te blijven waarborgen zijn de focusgebieden alle plaatsen die onder de gemeente Rotterdam vallen, alsmede Vlaardingen, Maassluis, Schiedam, Rhoon, Poortugaal, Capelle, Krimpen, Ouderkerk en Berkel & Rodenrijs.


Voor donateurs & introducees organiseert Rotterdammers 4 Rotterdammers het gehele jaar door verschillende bijeenkomsten rondom hun maatschappelijke projecten. Totaal organiseren zij zo’n 8 á 9 events per jaar. Op z’n Rotterdams de handen uit de mouwen, maar tegelijkertijd nieuwe contacten opdoen, netwerken, en kennismaken met de stad staat hier centraal.


“We may not have it all together, but together we have it all”
Verbind uw organisatie ook aan het RvR!

Benieuwd naar wat wij nog meer doen? Bekijk onze MVO pagina!

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan