Een Roller Coaster, zo kan ik deze twintig jaar het beste omschrijven. Twintig jaar, terwijl ik het typ besef ik weer hoe snel deze tijd voorbij is gevlogen, net als een rit in de achtbaan. Personeelsnummer 13, in mijn geval zeker een geluksgetal. De 13e werknemer die in dienst trad bij Logic Vision.

Het is bij ons niet uniek dat mensen zo lang "blijven hangen". 5 collega's zijn er zelfs al langer dan twintig jaar, 10 mensen werken er vijftien en 9 al tien jaar. Dat zijn toch wel cijfers die wat zeggen over een organisatie met 45 medewerkers. De collegialiteit is enorm groot, de bedrijfscultuur zeer persoonlijk, de personeelsuitjes-feesten-diners absoluut legendarisch... ;-) Buiten dat is het ook mogelijk om in je functie door te groeien, Logic Vision begeleidt werknemers en biedt ook de mogelijkheid tot het volgen van studies.

Locaties Logic Vision

Mijn eerste werkdag begon in een klein pand in Reeuwijk waar we maar kort hebben gezeten. Na een jaar waren we zo uit ons jasje gegroeid dat we genoodzaakt waren om het pand in Reeuwijk te verruilen voor twee nieuwe locaties in Oldenzaal en Gouda. In 2005 zijn we samengevoegd in onze huidige locatie langs de A15 in Hardinxveld-Giessendam

 

De werkzaamheden als Marketing en Communicatie specialist met Microsoft als strategische partner zijn natuurlijk ook geweldig. Het organiseren van beurzen, IT Kennis & Inspiratiesessies, LinkedIn, website, advertenties, klantcontacten, Corporate Identity, magazines, etc. Zo divers en nog steeds zo leuk om te doen. Tot de dag van vandaag haal ik veel voldoening uit dit vak en ben trots om deel uit te maken van deze fijne organisatie. De mensen achter Logic Vision zijn al die jaren steeds hetzelfde gebleven. Mensen met een no-nonsens mentaliteit, die de schouders eronder zetten als het nodig is en met een groot hart voor onze relaties.

LVLV MKT

Een roller coaster schreef ik en zo valt het werken bij LV precies te omschrijven, zowel in alle jaren van economische groei maar ook van economische crisis. Van zittend tokkelend langzaam omhoog in het achtbaan karretje, destijds het angstaanjagende kleine momentje van stilstaan, om daarna weer met een rotgang en bizarre snelheid verder te denderen als de mooiste IT projecten zich aandienden, en alle zeilen weer bijgezet moesten worden.

Vanochtend op weg naar de zaak hoorde ik het heerlijke nummer van Danny Vera met Roller Coaster, een van mijn favoriete nummers. Al rijdende door het mooie polderlandschap bedacht ik dat deze twintig jaar met al zijn facetten zeker een achtbaan waren.. en dan te bedenken dat ik voor geen miljoen ooit, ever, no-way, njet, not in zo'n ding zou stappen. maar ach misschien ook niet nodig, ik heb het werken bij Logic Vision. :-)

Achtbaan

 

Here we go

On this rollercoaster life we know

With those crazy heighs and real deep lows  

 

Zo nu eerst aan de taart, want dit is natuurlijk reden voor weer een legendarisch feestmomentje.. \0/ \0/

20 jr taart

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan