Eindelijk weer eens een fysieke beurs! We hebben er zin in en hopen veel van onze relaties te mogen ontvangen. Wij zien u graag van 2 t/m 5 november op stand 8318, hal 8 in Ahoy Rotterdam!

 

LV Maritime 365 
Op de beurs zullen wij o.a. onze naamswijziging lanceren van onze brancheoplossing ShipVision 365 omdat dit niet langer de lading dekt in de dagelijkse praktijk. Met LV Maritime 365 benadrukken wij dat wij er zijn voor de gehele maritieme wereld, waarbij wij zowel mét als zonder onze branchemodule (ShipVision 365) bedrijfsprocessen optimaliseren met Microsoft Dynamics 365 Business Central.

ShipVision geeft te weinig aan dat onze klanten zich bevinden in de branches jacht- en scheepsbouw, toeleveranciers, rederijen, dienstverleners en de tug sector. Met LV Maritime 365 laten we zien dat we er zijn voor de gehele maritieme wereld. Van de grootste scheepbouwer tot de kleinste toeleverancier. Of je nu scheepsmotoren levert of de kleinste sensor, we zijn dé leverancier voor de gehele maritieme branche.

LV Maritime 365 logo

Power Apps voor optimalisering maritieme werkprocessen
U kunt op Europort ook alles te weten komen over Power Apps die wij inzetten  voor het optimaliseren van bedrijfs- en werkprocessen. Hiermee is het mogelijk zakelijke apps te bouwen die gebruiksvriendelijk en flexibel zijn. Ze versoepelen de werkprocessen van maritieme bedrijven. Power Apps zijn makkelijk te bouwen. Kies de onderdelen uit die nodig zijn voor de specifieke werkprocessen en bouw daarmee zelf de app op.

De apps zijn overal te gebruiken, zowel vanuit een webportal als mobiel. Urenregistratie, agendaplanner, to-do-lists, klantenportals, alles wat nodig is kan erin. Maar voor een individuele medewerker is het bijvoorbeeld ook mogelijk om er alleen een urenregistratie in bij te houden en die te koppelen aan een Excel-bestand. Het grote voordeel is dat Power Apps onderdeel is van het Microsoft Power Platform waarin ook apps als Office en Outlook zijn geïntegreerd.

EUROPORT LIANA ENGIBARJAN

Special Guest Liana Engibarjan
Liana Engibarjan is kapitein en stuurman op de binnenvaart. Haar bijzondere positie als vrouw in een mannenwereld geeft ze weer als vlogger; met Rotterdamse nuchterheid, droge humor. Ze heeft een enorm netwerk op LinkedIn en Instagram. Het lijkt of ze vooral voor de binnenvaart bezig is maar haar interesse ligt in de hele maritieme wereld. 

We besloten een samenwerking aan te gaan en op dinsdag 2 november zal Liana een dag tot het Logic Vision team behoren. Ze zal natuurlijk filmen en hierover posten in haar linkedin/instagram stories, maar graag gaat ze ook met onze bezoekers in gesprek over onze bedrijfssoftware oplossingen. 

Stand 8318 Hal 8 
Komt u ons een bezoekje brengen? We staan u graag te woord onder het genot van een hapje en een drankje, tot dan!  

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan