Eindelijk weer eens een fysieke beurs! We hebben er zin in en hopen veel van onze relaties te mogen ontvangen. Wij zien u graag van 2 t/m 5 november op stand 8318, hal 8 in Ahoy Rotterdam!

 

Power Apps voor optimalisering maritieme werkprocessen
U kunt op Europort ook alles te weten komen over Power Apps die wij inzetten  voor het optimaliseren van bedrijfs- en werkprocessen. Hiermee is het mogelijk zakelijke apps te bouwen die gebruiksvriendelijk en flexibel zijn. Ze versoepelen de werkprocessen van maritieme bedrijven. Power Apps zijn makkelijk te bouwen. Kies de onderdelen uit die nodig zijn voor de specifieke werkprocessen en bouw daarmee zelf de app op.

De apps zijn overal te gebruiken, zowel vanuit een webportal als mobiel. Urenregistratie, agendaplanner, to-do-lists, klantenportals, alles wat nodig is kan erin. Maar voor een individuele medewerker is het bijvoorbeeld ook mogelijk om er alleen een urenregistratie in bij te houden en die te koppelen aan een Excel-bestand. Het grote voordeel is dat Power Apps onderdeel is van het Microsoft Power Platform waarin ook apps als Office en Outlook zijn geïntegreerd.

Special Guest Liana Engibarjan
Liana Engibarjan is kapitein en stuurman op de binnenvaart. Haar bijzondere positie als vrouw in een mannenwereld geeft ze weer als vlogger; met Rotterdamse nuchterheid, droge humor. Ze heeft een enorm netwerk op LinkedIn en Instagram. Het lijkt of ze vooral voor de binnenvaart bezig is maar haar interesse ligt in de hele maritieme wereld. 

We besloten een samenwerking aan te gaan en op dinsdag 2 november zal Liana een dag tot het Logic Vision team behoren. Ze zal natuurlijk filmen en hierover posten in haar linkedin/instagram stories, maar graag gaat ze ook met onze bezoekers in gesprek over onze bedrijfssoftware oplossingen. 

Stand 8318 Hal 8 
Komt u ons een bezoekje brengen? We staan u graag te woord onder het genot van een hapje en een drankje, tot dan!  

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.