Microsoft Dynamics NAV 2009 ---> Microsoft Dynamics 365 Business Central.
Na een traject waarin er door de Key users van Veth Propulsion en de Logic Vision Consultants actief is getest en getraind, is de oude database geüpgraded naar een nieuwe versie.

 

Shipvision logo 365-1

Het grote voordeel van deze upgrademethode is dat de leercurve voor users en key users beperkt blijft. De processen wijzigen niet maar nieuwe functionaliteit is beschikbaar en er wordt gewerkt met de nieuwe interfaces.

Veth Propulsion wil na de upgrade aan de slag met nieuwe beschikbare functionaliteit. Met de upgrade is ook de oude licentie aangepast en uitgebreid, modules die in het verleden bijgekocht moesten worden, zijn nu standaard beschikbaar binnen de geüpgrade licentie.

Natuurlijk werd dit gevierd met een heerlijk stuk taart! Gefeliciteerd voor iedereen die zich zo ingezet heeft!

CUsersMVPicturesLIVethVeth Propulsion live met ShipVision 365  (1)

 

Over Veth Propulsion

Veth Propulsion is een internationaal opererende fabrikant van (hulp)voortstuwinginstallaties op schepen. Van origine een familiebedrijf die nu deel uitmaakt van het op de Nasdaq beursgenoteerde bedrijf Twin Disc Inc. Ze zijn toonaangevend op het gebied van innovatie, kwaliteit, flexibiliteit en snelheid. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf is gevestigd in Papendrecht en telt 175 medewerkers.                                                                                              

Sinds 1951

Bij Veth Propulsion kunt u terecht voor kwaliteit, service, innovatie en duurzaamheid en zijn al sinds 1951 een begrip in de maritieme sector.

Hun kernactiviteiten zijn de fabricatie van roerpropellers en boegschroeven, generatorsets en de levering, service en reparatie van dieselmotoren. Veth Propulsion is dealer van Scania en Sisu Diesel. En staat al decennia garant voor innovatieve ontwikkelingen in de scheepvaart.

 

Voorkom deze 10 valkuilen cover

ERP-traject in 2020?

Begin goed en voorkom deze 10 valkuilen!

Download gratis