Junior (App) Developer

Wij zoeken een:
Junior (App) Developer Dynamics 365 Business Central.

Het betreft een dienstverband van 32 à 40 uur per week.

Logic Vision is een groeiende organisatie die zich bezig houdt met de levering en implementatie van de ERP-software Microsoft Dynamics 365 Business Central. Logic Vision richt zich voornamelijk op de branches Energy, Maritime en Industry.
Momenteel zijn wij met 45 mensen werkzaam vanuit onze locatie te Hardinxveld-Giessendam. Binnen onze (internationale) activiteiten in de branches waarin wij actief zijn, is door het sterk groeiend aantal projecten behoefte aan uitbreiding van de capaciteit.

Onze cultuur en werkwijze zijn uniek, zelfs naar de maatstaven van de ICT-branche. Een daadwerkelijk open, platte en no-nonsense organisatie, waarin iedereen toegang krijgt tot alle informatie en waar veel ruimte is voor talent. De informele omgang en korte communicatielijnen zorgen voor de sterk aanwezige teamgeest. Naast hard werken wordt er ook tijd vrij gemaakt voor ontspanning; vrijdagmiddag borrel in de LV bar, potje tafeltennis tijdens de lunch en legendarische personeelsfeestjes!

Logic Vision ziet zichzelf niet als leverancier, maar meer als partner. Tevreden mensen bij de klant is dan ook onze uiteindelijke doelstelling. Investeren in kennis is één van de andere belangrijkste doelen die Logic Vision zichzelf heeft gesteld. Met de opgebouwde kennis probeert Logic Vision haar voorsprong in de markt te behouden en verder uit te bouwen.


Wat ga jij doen?

Door onze sterke groei zijn wij op zoek naar nieuw talent! Als (Junior) Developer houd jij je bezig met het ontwerpen en bouwen van maatwerk in Dynamics 365 Business Central. Naast programmeren houd jij je bezig met het ontwerpen van koppelingen met andere systemen, het kritisch meedenken met collega’s en het verdiepen in de nieuwste technologieën. Met jouw kennis, inzicht en drive weet jij ingewikkelde situaties goed te analyseren en ben jij in staat de wensen van de klant te vertalen naar mooie kwalitatieve oplossingen. Met jouw innovatieve brein werk je mee aan de realisatie van het optimaliseren van processen bij onze klanten.

Als Junior Developer zal jij altijd onder begeleiding van jouw coach (ervaren Developer) jouw werkzaamheden uitvoeren. Dit biedt jou de kans om het beste uit jezelf te halen en verder te ontwikkelen als (Senior) Developer.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar iemand die over analytische vaardigheden beschikt en een groot probleemoplossend vermogen heeft. Jij bent klant- en resultaatgericht, proactief; zelf startend, zelfsturend, ondernemend en zeer geïnteresseerd in het bij houden van de nieuwe technologieën, komt met creatieve oplossingen en hebt een flinke dosis doorzettingsvermogen. Daarnaast ben je een goede teamplayer, maar ben jij ook goed in staat om zelfstandig aan de slag te gaan. Verder herken jij jezelf in het volgende profiel:

 • Afgeronde HBO of MBO opleiding in de richting van (Bedrijfskundige) Informatica of vergelijkbaar
 • Je bent (net) afgestudeerd en klaar om de ICT wereld te veroveren.
 • Kennis en/of ervaring op het gebied van ERP of Microsoft Dynamics 365 is een pluspunt
 • Jij hebt enige kennis van en/of ervaring met Visual Studio, Visual Studio Code, SQL, en Javascript
 • Enige ervaring met Azure DevOps / GIT is een pluspunt
 • Ervaring met PowerApps is een pluspunt
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Enige relevante werkervaring is een pluspunt


Wat bieden wij jou?
Een uitdagende functie binnen een open, platte en ‘no-nonsense’ cultuur met korte communicatielijnen

 • Een aantrekkelijk salaris overeenstemmend met je ervaring
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een mooie gezamenlijke bonusregeling, auto van de zaak en goede pensioenregeling
 • Voldoende faciliteiten en ondersteuning om je persoonlijke ontwikkeling verder vorm te geven.
 • Een functie waar jij je verder kunt ontwikkelen door het volgen van trainingen/cursussen.
 • Mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken

Klik hier voor meer informatie over werken bij Logic Vision.

Meer informatie over deze functie:
Neem contact op met Claudia Lemmens op telefoonnummer 0184-677588.
Jouw schriftelijke reactie, inclusief curriculum vitae, kun je richten aan: c.lemmens@logicvision.nl.