Partner Apps - Insight Works

Insight Works is een wereldleider op het gebied van operationele productiviteitsverbetering

Mobile warehouse management system

Voorraad- en magazijnbeheerders worden vaak geconfronteerd met inefficiënte bewerkingen vanwege onnauwkeurige magazijntransacties en tijdrovende handmatige tracking. Met Warehouse Insight behoort dit nu tot het verleden.

Warehouse insight logo

 

Document drag & drop

Met NavXtender koppelt u gemakkelijk PO's van klanten aan bestellingen, facturen aan PO's of een ander bestand naar een kaart in NAV/Business Central. Simpel met drag en drop!

Nav Extender logo

 

Printen vanuit Business Central

Documenten toewijzen aan verschillende printers.

PrintNode Connector

 

Integrated shipping

Stroomlijn vervelende en foutgevoelige verzendtaken door Dynamic Ship™ naadloos te integreren in uw Dynamics NAV- of Dynamics 365 Business Central-systeem.

Dynamic Ship logo

 

Inventory management

Met Advanced Inventory Count kunnen voorraadbeheerders voorraadtellingen vereenvoudigen met uitgebreide tools voor gegevensinvoer, afstemming, boeking en analyse.

Advanced Inventory Count logo

 

Streamlining warehouse & shipping processes

Volg eenvoudig volledige pallets, dozen of containers met gemengde artikelen, inclusief gemengde partij- / serienummers.

license plating logo

 

Enhanced Planning Worksheet

Material Requirements Planning (MRP) is van cruciaal belang voor elke fabrikant en met Enhanced Planning Worksheet krijgt u een krachtige tool die u tijd bespaart en u een beter inzicht geeft in uw benodigde resources.

Enhanced planning worksheet

 

Shop floor data collection

Shop Floor Insight is een add-on die de arbeidskosten en invoerfouten als gevolg van handmatige gegevensinvoer aanzienlijk vermindert.

Ship Floor Insight logo

 

Planning and scheduling

MxAPS transformeert productieplanning en -planning van een onnauwkeurige en tijdrovende taak in een responsieve, herhaalbare en zeer nauwkeurige besluitondersteunende activiteit.

MxAps logo

 

Industrial POS

Met Counter Sales kunt u snel en eenvoudig winkelmogelijkheden aan uw systeem toevoegen.

Counter Sales logo

 

Configure price quote

Met de product configurator wordt het maken het van productiestuklijsten (BOM's) en routings, of assemblage-stuklijsten aanzienlijk vereenvoudigt. Hierdoor  wordt het genereren van offertes en bestellingen efficiënter.

CPC logo

 

1D & 2D barcodes

De Barcode Generator maakt het mogelijk om lineaire (Code39) of 2D (Data Matrix) barcodes toe te voegen aan rapporten in Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Barcode generator - logo webp