Forbes beschouwd Microsoft Dynamics 365 Business Central als de beste ERP-software voor het MKB.
Hieronder leest u waarom en op welke manier Forbes tot deze conclusie gekomen is.


 

Waarom Business Central het beste ERP systeem is voor productiebedrijven

"Met Microsoft Dynamics 365 Business Central kunt u al uw productieprocessen beheren tegen een betaalbare prijs per gebruiker. Het Premium-abonnement biedt tools om alle aspecten van uw productiebedrijf te beheren, van financiële planning, projectbeheer, resourceplanning en productie tot magazijn, inventaris, verkoop, uitvoering en levering en servicebeheer.

Belangrijkste kenmerken:
Microsoft Dynamics 365 Business Central biedt middelgrote fabrikanten tools voor financieel beheer, verkoop, klantenservice, resourcebeheer, verkoop en marketing, supply chain management, magazijn- en projectbeheer, samenwerking en workflowautomatisering. Naarmate u groeit, kunt u technologieën zoals machine learning (ML), kunstmatige intelligentie (AI) en het internet der dingen (IoT) gebruiken om operationele efficiëntie te creëren.
Microsoft Dynamics 365 Business Central is het meest geschikt voor middelgrote productiebedrijven die een betaalbare ERP-oplossing nodig hebben om hun productieprocessen van begin tot eind te beheren."


Hoe is Forbes tot deze conclusie gekomen?

"Bij het evalueren van aanbieders voor deze best-of-manufacturing ERP-systemenlijst, hebben we gezocht naar systemen die gebruiksvriendelijke functies, kern- en uitbreidbare functies en functionaliteit, accommodatie voor gespecialiseerde fabrikanten, kostenopties voor elk budget en toegankelijke klantenondersteuning bieden. Hieronder wordt elk van deze beoordelingscriteria nader bekeken:

Gebruiksgemak
We hebben gezocht naar providers die opties bieden die bijdragen aan gebruiksgemak, zoals een cloudgebaseerde softwareoptie en eenvoudige schaalbaarheid en updateprocessen.

Functies en functionaliteit
We zochten naar productie-ERP-systemen met kernfunctionaliteit die de meeste productiebedrijven nodig hebben, zoals financiële, magazijn-, productie-, voorraad-, toeleveringsketen- en distributiebeheermodules. We hebben ook gezocht naar aanbieders die de mogelijkheid bieden om de software uit te breiden buiten de kernfunctionaliteit door bijvoorbeeld verkoop-, e-commerce-, service- of CRM-modules toe te voegen.

Specialisaties
We hebben leveranciers geselecteerd die unieke productiespecialisaties mogelijk maken, zoals bedrijven die een hoge mate van naleving van regelgeving vereisen, waaronder fabrikanten van medische hulpmiddelen, farmaceutische producten en voedingsmiddelen.
Kosten en vergoedingen: we hebben productie-ERP's met prijsmodules toegevoegd om tegemoet te komen aan verschillende budgetteringsbehoeften, zoals die die zowel een lokaal als een cloudgebaseerd platform bieden met verschillende kosten vooraf en per gebruiker, evenals providers met abonnementen voor kleine- , middelgrote en enterprise-level fabrikanten. We gaven de voorkeur aan bedrijven die openbare prijstransparantie bieden.

Klantenondersteuning
We hebben providers vermeld die klantenondersteuning bieden tijdens de normale kantooruren. We gaven ook de voorkeur aan degenen die uitgebreide ondersteuningsuren, ondersteuningsopties via verschillende media (zoals e-mail, chat en telefoon) en toegewijde accountmanagers bieden."

Bekijk het artikel op website van forbes voor meer informatie.

 

Waarom kiezen voor Business Central bij Logic Vision?

Meer mogelijkheden
Wanneer u kiest voor een implementatie van Business Central bij Logic Vision profiteert u van 2 belangrijke voordelen.
Het eerste voordeel is onze speciale branchemodule voor productiebedrijven, ProVision 365. Met ProVision 365 bieden wij u extra functionaliteit die met name interessant is voor projectmatige productiebedrijven en bedrijven die bestaan uit een apart productiebedrijf en projectenbedrijf. Met ProVision 365 automatiseren wij niet alleen deze aparte bedrijven maar maken wij ook een koppeling tussen deze 2 entiteiten.

Ervaren specialist
Ieder bedrijf is anders en heeft zo zijn eigen specifieke eisen en wensen.
Naast de branchemodule heeft Logic Vision ook ruim 20 jaar ervaring met (complexe) ERP implementaties. Dankzij deze ervaring zijn wij in staat om met u mee te denken en houden wij u een spiegel voor om zo uw bedrijfsprocessen zo goed mogelijk te automatiseren.

Benieuwd wat onze klanten hierover te zeggen hebben? Bekijk hier wat onze klanten (productiebedrijven) zeggen over de samenwerking met Logic Vision en onze ERP software.


 

Arnold Mauritz

Arnold Mauritz
Marketing

 

Cover 8 redenen WP

Waarom Business Central?

Ontdek het in dit whitepaper.