Bij Expandable stond de keuze voor Microsoft Dynamics 365 Business Central al vast. Daarna zocht het bedrijf een Microsoft partner met kennis van hun bedrijfsprocessen die in staat is de productiemodule in combinatie met de projectenmodule van Business Central te implementeren. 

Over Expandable
Expandable is een productiebedrijf dat aantrekkelijke verplaatsbare ruimtes ontwerpt en bouwt. Perfect voor gebruik in een breed scala van toepassingen, van roadshows en productlanceringen tot mobiele uitzendingen, evenementenpromoties en nog veel meer.
Het bedrijf bestaat 3 jaar en heeft al 30 medewerkers. Vanuit Eersel, waar het kantoor- en de productielocatie staan vindt de verkoop plaats over de hele wereld. Expandable streeft naar een zo efficiënt mogelijke productie om de groei aan te kunnen.

Wat zijn de doelstellingen voor de ERP implementatie?
De implementatie van Business Central moet bijdragen aan de volgende doelstellingen:


1. Compleet overzicht
Expandable bevindt zich momenteel in een transitie van klantordergestuurd leveren naar leveren vanuit voorraad, waarbij het eindproduct opgebouwd wordt uit subassemblages. Daarom onstaat de behoefte om overzicht te behouden over het geheel van voorraad, productieorders, inkoopkorders en de planning en orderstatus. De juiste materialen moeten daarom op tijd voorradig zijn waarbij het voor de financiële administratie ook belangrijk is dat er inzicht ontstaat in het onderhande werk.

2. Kortere doorlooptijd en hogere omzet
Door de switch van klantordergestuurde productie naar "Make to Assemble" wil het bedrijf de doorlooptijd verkorten met bijna 50% en dat terwijl de verwachting is dat de omzet met meer dan 50% zal toenemen.

3. Klaar voor toekomstige groei
Gezien de stormachtige groei die het bedrijf doormaakt was Expandable op zoek naar een schaalbaar ERP-systeem. Hierdoor kunnen zij eerst de belangrijkste zaken implementeren en vervolgens, wanneer zij eraan toe zijn, extra zaken implementeren. Door te kiezen voor Logic Vision zijn zij niet alleen verzekerd van een schaalbare oplossing maar ook van een softwarepartner die met hen meegroeit. Zo zijn zij verzekerd van een goede oplossing voor nu en kunnen zij makkelijk anticiperen op toekomstige veranderingen.

 

Benieuwd naar de beste oplossing voor uw organisatie? Wij komen graag met u in contact.

 

 

 

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.