Bunkerstation Heijmen maakte tot voor kort nog gebruik van Dynamics NAV en is nu live met de nieuwste versie van FuelVision 365, gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Waar er eerder nog veel gebruik gemaakt werd van maatwerk (voor branchespecifieke functionaliteiten) is Heijmen door deze herimplementatie dichter bij standaard van FuelVision 365 gekomen. Denk hierbij aan:

- Prijzen op basis van Index en landelijke adviesprijzen
- Accijns en douanefunctionaliteit
- Klantscheepsrelatie
- Brandstof dagprijzen en voorraadwaardering
- Uitgebreide eenheden (L, L15 etc.)
- Back-to back leveringen
- Contracten

"We merkten dat de software ouder werd en daardoor niet zo gebruiksvriendelijk als de nieuwste versie. Er kwamen ook geregeld vragen vanuit de organisatie om de administratie makkelijker te maken door bijvoorbeeld het gebruiken van barcode scanners." 

Business Central bevat nieuwe functionaliteiten die wij willen gebruiken en wij kunnen nu in de toekomst makkelijker upgraden."

Gerben van Eck Quote

Gerben van Eck - Financial Controller

Over Bunkerstation Heijmen
Als familiebedrijf is Bunkerstation Heijmen al sinds 1953 een begrip in de internationale binnenvaart en kleinere zeevaart. Zij leveren vanuit drie bunkerlocaties gasolie, smeerolie en scheepsmaterialen aan zowel particulieren als rederijen. De bevoorrading vanuit de bunkerlocaties in Rotterdam, Nijmegen en Millingen aan de Rijn doen zij geheel in eigen beheer met hun tanker MTS Independent.

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.