Wij hebben twee nieuwe collega’s aan ons Logic Vision team mogen toevoegen: Adriana den Breejen en Robin van Duijn.
We stellen ze weer graag aan u voor.

 

 

welcome aboard

Adriana den Breejen
“Hallo allemaal, mijn naam is Adriana en ik kom uit Roemenië. Sinds 2 maanden werk ik met veel plezier als Administratief Medewerkster bij Logic Vision.

Ik heb een hbo-opleiding in voedingsmiddelen afgerond in Roemenië en daar heb ik in de productie gewerkt. In 2009 ben ik naar Nederland verhuisd, waar mijn 2 dochters geboren zijn. Ik was op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging en heb daarom een studie gevolgd om aan de slag te kunnen gaan als Financieel Administratief Medewerkster. Ik heb bij 3 andere organisaties ervaring opgedaan en uiteindelijk ben ik bij Logic Vision terechtgekomen.

In mijn privéleven geniet ik ervan om af en toe een lange wandeling te maken om mijn hoofd leeg te maken. Ik zit ook op volleybal en volg pianoles, naast natuurlijk de zorg voor mijn kinderen!"

 

Robin van Duijn
”Ik zal me even voorstellen: ik ben Robin van Duijn, sinds bijna zes jaar woonachtig in het mooie groene Apeldoorn.
Na mijn opleiding Business It & Management op de Hogeschool Saxion in Deventer was het tijd om het gezellige studentenleven gedag te zeggen. Nu ben ik sinds kort met veel plezier werkzaam bij Logic Vision als Junior Consultant.

De stap om bij Logic Vision te gaan werken was voor mij erg logisch, want mijn vader Edwin van Duijn werkt er namelijk ook! Ik hoorde van hem altijd enthousiaste verhalen en zag met hoeveel plezier hij er werkte. Voordeel is natuurlijk ook dat ik hem altijd om advies kan vragen.
Buiten dat, is de begeleiding en werksfeer bij Logic Vision erg goed. 
Op dit moment ben ik betrokken bij verschillende projecten, waar ik werk met onze software oplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dit is een erg diverse functie, een brug tussen Business en de IT. Ik leer ieder dag weer iets nieuws!

Wat betreft mijn persoonlijk leven: ik spreek graag af met vrienden, ben regelmatig te vinden in de sportschool. Sinds kort heb ik een nieuwe sport (via Logic Vision) ontdekt, namelijk padellen met mijn collega's. Supergezellig en leuk om te doen! Verder is reizen nog een passie van me. Ik hoop in de toekomst nog vele landen te bezoeken. Uiteraard hoop ik ook nog lang werkzaam te zijn bij Logic Vision!

 

Heel veel succes gewenst en welkom bij team Logic Vision!

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.