Wij hebben twee nieuwe collega’s aan ons Logic Vision team mogen toevoegen, Mark Hibma, Senior Account Manager en Jeroen Weijers, Consultant. We stellen ze weer graag aan u voor.

Mark: “Ik ben opgegroeid in een scheepvaartgezin als zoon van een koopvaardij gezagvoerder “Master” grote vaart. Na het behalen van mijn studie IVA in Driebergen ben ik begonnen in de automotive branche bij BMW. Na 18 jaar alles al een keer te hebben meegemaakt kreeg ik een aanbod om mijn passie voor scheepvaart commercieel te kunnen combineren. 

Een baan bij een Microsoft Dynamics 365 partner die internationaal actief is met ERP - systemen in de o.a. de maritieme logistiek. Na 15 jaar lang Internationaal commercieel bezig te zijn geweest met vele facetten in de ‘natte & droge’ kant van de Liner – Ports & Terminal Business in zowel Shortsea & Deepsea activities, kreeg ik de unieke kans om bij Logic Vision mijn ervaring en kennis verder te mogen ontwikkelen aan de andere kant van de veelzijdige Maritieme industrie. 

Met een ontzettend enthousiast, professioneel en super gezellig team werken wij dagelijks aan het ontwikkelen & verbeteren van processen in de Energie, Industrie & Maritieme branche. Dit in combinatie met het Microsoft Dynamics 365 ERP pakket Business Central en onze eigen ontwikkelde add-ons. Wéér een compleet nieuwe uitdaging en super gaaf dit te mogen doen in een bedrijf als Logic Vision. 

Verder breng ik graag mijn vrije tijd door aan de kust, havens of strand. Lekker uitwaaien met een flinke storm of genieten van een prachtige dag en ondergaande zon. Ook ben ik gek op fotografie, reizen en koken en loop ook zeker warm voor een uitgebreide BBQ met vrienden & familie en een lekker wijntje!”

MHI-JW

Jeroen: ” Na mijn studie Bedrijfskundige Informatica en 5 jaar fulltime voor mijzelf gewerkt te hebben (een uit de hand gelopen hobby, resulterend in een computerwinkel in het centrum van Goes) begon het toch te kriebelen om de consultancy wereld in te gaan. Via een traineeship bij een Microsoft partner met een food oplossing ben ik zo de Microsoft Business Central wereld ingerold en 3 jaar later kwam Logic Vision op mijn pad. 

Een mooi bedrijf, actief in zeer interessante branches en met top collega’s. Waar ruimte is om jezelf verder te ontwikkelen zodat ik nog beter kan doen wat ik leuk vind: bedrijfsprocessen optimaliseren en automatiseren. Een bedrijf waarvan ik nu al kan zeggen dat ik goed op mijn plek zit.

In mijn vrije tijd stop ik niet met automatiseren en ben ik druk met het “slim” maken van mijn huis (tot ergernis van mijn vriendin af en toe), maak ik graag mijn handen vies aan het opknappen van mijn oldtimer Vespa en onderneem ik leuke dingen met vrienden of mijn gezin.”

Heel veel succes gewenst en welkom bij team Logic Vision!

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.