Met veel plezier verwelkomen wij ter uitbreiding van ons team onze nieuwe collega Pieter Vreugdenhil, Consultant. We stellen hem graag aan u voor!

"Mijn roots liggen in de havensleepvaart, ik heb als matroos op sleepboten in Rotterdam gewerkt. Na de maritieme opleiding heb ik wereldwijd gevaren op containerschepen, van een multinational. Ik heb gewerkt als geïntegreerd Maritiem Officier (gecombineerde functie van werktuigkundige en stuurman). Na mijn carrière op zee heb ik als technisch superintendent gewerkt bij een sleepbootbedrijf. Binnen dat bedrijf beschikte alleen de financiële afdeling over een softwareprogramma voor de boekhouding. Toen het sleepbedrijf de technologische omslag ging maken, raakte ik steeds meer betrokken bij Microsoft Dynamics.

Vanaf het allereerste begin ben ik bezig geweest met het ontwerp en ontwikkeling van TugVison365. Dit is de add-on voor de bedrijfsprocessen die uniek zijn voor de sleep- en bergingsbranche. Na een fusie van het sleepbedrijf werd Logic Vision geselecteerd om TugVision365 te implementeren voor het nieuwe sleepbedrijf. Ik heb veel implementatieprojecten door heel Europa mogen doen toen het sleepbedrijf groeide door overnames van andere sleepvaart bedrijven. Ik heb met eigen ogen gezien hoe automatisering met de juiste opzet met groot gemak kan opschalen. Binnen Logic Vision zijn we op stoom voor de groei van TugVision365 en haar klanten. Dankzij Microsoft werken wij altijd met de nieuwste technologieën. Bijvoorbeeld de moderne clientinterface binnen een webbrowser. Ik houd ervan om zaken te doen, met mensen die van het vak houden.

Ter afsluiting een persoonlijke notitie, ik ben een vader voor drie dochters. Ik hou ervan om te luisteren naar podcasts en boeken in een warm bad.  Ik woon in Rotterdam en hou van die stad."


Heel veel succes gewenst en welkom bij team Logic Vision!

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.