Wij hebben twee nieuwe collega's aan de Logic Vision haak geslagen, Shannen den Hertog, Online Marketeer en Jesse Akkers, Account Manager.

Shannen: “Sinds oktober ben ik bij Logic Vision als Online Marketeer gestart. Hier maak ik onderdeel uit van het marketing & communicatieteam. Voor mij was het tijd voor een nieuwe uitdaging en toevallig werd ik via LinkedIn benaderd voor deze functie.

De afgelopen 4 jaar heb ik gewerkt als Online Marketeer in de software branche, Tijdens deze periode heb ik veel geleerd en mezelf kunnen ontwikkelen tot marketing professional. Mijn eerste ervaring als marketeer heb ik opgedaan binnen de e-commerce sector.

De overstap naar Logic Vision is een goede keuze geweest. Het werken in de software branche voor de zakelijke markt vind ik erg interessant. Daarnaast zijn de relaxte sfeer en fijne mentaliteit zeker niet onbelangrijk. Ik ben erg warm ontvangen door mijn nieuwe collega’s en kijk uit naar de komende tijd.

Vorig jaar ben ik voor het eerst moeder geworden. Mijn vrije tijd breng ik dan ook graag door met mijn vriend en zoontje of ga ik op pad met vriendinnen. Verder kan ik een lekker hapje eten of een goede film erg waarderen.“

WELCOME ABOARD (1)

Jesse: “Na het afronden van de opleiding Business Innovation, een studie waarbij je creatief en innovatief nadenkt over oplossingen, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik vond dit in een project waar ik bedrijfsprocessen mocht automatiseren. Na twee jaar wist ik zeker dat software en automatiseren mijn ding is, het werd steeds interessanter!

De bovenstaande ingrediënten maken de perfecte match: een nieuwe uitdaging bij Logic Vision B.V. Toen ik via een vacaturesite in contact kwam met Logic Vision viel het voor mij direct op z’n plek. Leuke gesprekken en een warme binnenkomst gaven mij gelijk een goed gevoel.

De sfeer die binnen het bedrijf heerst is heel fijn om in te werken. Collega’s staan klaar om je vragen te beantwoorden en alle denkbare voorzieningen zijn aanwezig.

Mijn doel is om bij Logic Vision nog meer te leren en nog verder te groeien als account manager, zodat ik samen met mijn collega’s van Logic Vision organisaties kan helpen met het verbeteren van hun bedrijfsprocessen.

Privé ben ik vaak te vinden op het voetbalveld, een padelbaan of ben ik heerlijk aan het BBQ-en."

Heel veel succes gewenst en welkom bij team Logic Vision!

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.