Met veel plezier verwelkomen wij ter uitbreiding van ons team onze nieuwe collega Stijn Bakker, Consultant. We stellen hem graag aan u voor!

Stijn: “In 2016 ben ik voor het eerst in contact gekomen met Logic Vision, doordat we bij mijn toenmalige werkgever bezig waren met een upgrade naar Dynamics NAV. Ik had toen net mijn opleiding Bedrijfskunde MER aan de Fontys Hogeschool afgerond. Tijdens de upgrade was ik medeverantwoordelijk voor de dataconversie en heb daardoor intensief samengewerkt met het team van Logic Vision.

In de jaren daarna heb ik ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en me verder ontwikkeld op verschillende IT aspecten. Waaronder ook functioneel beheer, ook hierin heb ik intensief samengewerkt met Logic Vision aan diverse verbetertrajecten binnen Dynamics NAV.

Ondanks dat ik het prima naar mijn zin had bij mijn toenmalige werkgever wilde ik me graag verder ontwikkelen buiten mijn comfort zone, zodoende heb ik contact opgenomen met Logic Vision en was ik gelijk erg enthousiast, snel daarna heb ik de keuze gemaakt om de overstap te maken.

Inmiddels voel ik me hier erg op mijn plek, ik houd me vooral bezig met verbetertrajecten bij verschillende klanten in de Energie branche maar wil me later ook gaan richten op klanten in andere sectoren zoals Maritiem en Industrie.

Naast mijn werk geniet ik van dingen ondernemen met mijn vriendin en ons dochtertje. Regelmatig bezoek ik de sportschool, drink ik wat met vrienden en ben ik, met lekker weer, achter de BBQ te vinden.

2022-07-14_09-11-46
Natuurlijk faciliteren we weer het prachtige Logic Vision ‘Starter Pack’ zodat hij meteen aan de slag kan. Succes gewenst en welkom bij team Logic Vision!

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.