Wij hebben weer een nieuwe collega aan boord gehesen van het Logic Vision team, Tim Plaisier, Consultant. Hij stelt zich graag aan u voor!

"Voorheen heb ik de opleiding Bedrijfskunde afgerond aan de Hogeschool Rotterdam. Zowel tijdens mijn opleiding als in de start van mijn carrière heb ik mij beziggehouden met procesoptimalisaties en procesautomatiseringen. Nu wil ik met mijn opgedane kennis aan de slag om mij verder te ontwikkelen tot volwaardig consultant. 

Bij Logic Vision krijg je deze mogelijkheid door het volgen van trainingen, koppeling aan een coach en collega’s die je graag verder helpen. Hierdoor heb ik de keuze gemaakt voor een nieuwe start in 2024 bij Logic Vision. Ik kijk er naar uit om mijn trainingen geslaagd af te ronden en in de toekomst meerdere implementaties succesvol uit te voeren.  

Buiten het werk om hou ik ervan om sportief bezig te zijn. Ik voetbal al heel mijn leven. Verder probeer ik hier en daar een potje padel te spelen met wat vrienden. Ook wil ik golf wat meer oppakken in de toekomst."


Heel veel succes gewenst en welkom bij team Logic Vision!

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.