Voor ons pand zijn 2 geweldige bankjes geplaatst. Het zijn echt twee opvallende eyecatchers geworden, voorzien met prachtige beelden van onze drie brancheproposities Maritime, Energy & Industry. 

Voor ons pand bij het recent aangelegde BBQ terras staan er sinds kort twee echte eyecatchers, prachtige betonnen bankjes via luc4me in onze huisstijl beschilderd met beelden uit de maritieme, energie en industriewereld.

Wederom heeft kunstenaar Ruud Kooger, die ook eerder onze balie bij de receptie heeft aangepakt, superwerk afgeleverd. Al jaren leveren wij modules voor Maritime, Energy & Industry op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Het idee was om verschillende beelden uit deze werelden te gebruiken. Wat zijn we blij met het geweldige resultaat!

Bankjes RK

 

Over Kooger Kunst
Kooger Kunst is een bedrijf dat al ruim 10 jaar is gespecialiseerd in het maken van kleurrijke Muurschilderingen en schilderijen. Ruud Kooger (oprichter) werkt met spuitbussen en / of kwasten op muren, canvasdoeken, panelen en driedimensionale objecten. Ook live paintings en graffitiworkshops voor scholen, bedrijven en evenementen behoren tot de mogelijkheden.

 

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.