Bokort zocht een partner voor bedrijfsautomatisering met verstand van de maritieme sector. Het bedrijf zocht een geïntegreerd ERP systeem om gegevens centraal op te slaan.

ERP systeem voor één overzicht
Bokort werkte met Exact Online voor de boekhouding en maakte daarnaast veel gebruik van Excel. Het bedrijf wilde graag één systeem gaan gebruiken waarin zowel de financiële processen als de logistieke processen bijgehouden kunnen worden, zodat er overzicht en inzicht ontstaat.

Bokort werkt met de standaard Business Central modules waarbij een aantal aanpassingen gedaan zijn. Zo is er een connectie gemaakt tussen inkoopdocumenten en verkoopdocumenten. Als tussenleverancier gaat Bokort voor elk gevraagd artikel op zoek naar de beste leverancier en dankzij deze connectie heeft het bedrijf per order een goed overzicht van de bijbehorende documenten.

Over Bokort
Bokort Maritime Trading Services & Forwarding is een dienstverlenend en facilitair bedrijf gericht op de Maritieme en Offshore industrie. Bokort biedt u een breed scala aan diensten tijdens het verblijf van uw schip of booreiland in alle havens in Nederland en in Antwerpen. Het kleine maar zeer ervaren team is zeer goed verbonden met een breed netwerk van leveranciers en aannemers. Zie website voor meer informatie: https://www.bokort.nl/

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.