In december is Connex live gegaan met Microsoft Dynamics 365 Business Central.
De bedrijfsprocessen worden voor het grootste deel ondersteund door functionaliteiten die standaard aanwezig zijn in Business Central. Daarnaast zijn er een aantal functionaliteiten ontwikkeld zodat er vanuit het contract meteen inzicht is in het aantal afgeroepen, verzonden producten en gefactureerde producten.

Gefaseerde implementatie
Om de groeiambitie van Connex optimaal te ondersteunen is er afgesproken om allereerst live te gaan met de voor nu belangrijkste processen. Daarna komt er een tweede fase waarbij de nadruk zal liggen op zaken als CRM en het ondersteunen van productieprocessen. Een ERP-implementatie vraagt altijd tijd van medewerkers. Door de implementatie op te splitsen in verschillende livegangen wordt er alleen tijd besteed aan modules die op korte termijn gebruikt gaan worden.

Over Connex
De hoeveelheden duurzame energie die vandaag worden geproduceerd, zullen waarschijnlijk niet voldoen aan onze toekomstige behoeften. Connex wil de kloof tussen hernieuwbare afvalgrondstoffen en duurzame brandstof overbruggen. Dit doen zij door het samenbrengen van klanten in de hele toeleveringsketen en helpen zo mee aan het versnellen van de energietransitie.

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan