Met trots zijn wij vanaf heden de adoptieouders van de Koningspinguïns van Diergaarde Blijdorp. Wij waren al lid van de bedrijvenkring, maar door het zware weer waar helaas ook Blijdorp in zit, wilden wij hen dit extra steuntje in de rug bieden. 

De groep bestaat momenteel uit 23 volwassenen en 2 jongen. In het Oceanium leven de koningspinguïns samen met 22 ezelspinguïns. Je kunt ze daar zowel boven als onder water bewonderen. Ze hebben geen namen omdat hun verzorgers ze onderscheiden door het kleurbandje wat ze dragen. Ze lijken zo op elkaar dat het niet te doen is om ze namen te geven. Ze zijn op de keizerspinguïn na de grootste pinguïnsoort en kunnen wel een meter worden!

2021-01-12_12-56-13

Verbind uw organisatie ook aan een bijzondere diersoort of plant die past bij uw missie en visie en adopteer een dier, plant of stukje van de natuur in Diergaarde Blijdorp.

 

Met uw steun draagt u bij aan het welzijn van de dieren én aan natuurbehoudsprojecten voor het beschermen van hun natuurlijke omgeving. Door uw adoptie kunnen ze bovendien zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met bijzondere dieren en planten.

We gooien graag een visje op voor Blijdorp en hun vele bewoners, kijk ook eens naar de mogelijkheden om hen te steunen: Steun Blijdorp

Gaat u binnenkort naar Blijdorp? Laat u ons dan even weten hoe de Logic Vision pinguïn erbij loopt ;) ?

Benieuwd naar wat wij nog meer doen? Bekijk onze MVO pagina!

met logo

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.