Onlangs zijn wij officieel partner geworden van Netronic, een bedrijf dat visuele planningsoftware ontwikkelt. Deze planborden geven middels Gantt charts inzicht in de planning van uw productie en projecten. Door dit partnerschap zijn wij nog beter in staat om de beste oplossingen te realiseren voor onze relaties.   


Hoewel wij nu pas officieel partner zijn hebben wij al wel de nodige ervaring met Netronic.
Deze positieve ervaring was dan ook één van de aanleidingen voor dit partnerschap.
Hoewel wij, zoals u wellicht weet, ook een eigen planbord ontwikkeld hebben leek het ons met het oog op de toekomst nuttig om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn partnersoftware te gebruiken voor dergelijke situaties, wat dus uiteindelijk geresulteerd heeft in dit partnerschap. 

Hieronder vindt u een korte beschrijving van de verschillende Add-ins voor Dynamics NAV/ de on premise versie van Dynamics 365 Business Central.

Visual Production Scheduler

De Visual Production Scheduler is een volledig geïntegreerde add-in voor Dynamics NAV/ Business Central. Het visualiseert uw productieschema en maakt het mogelijk om snel te reageren op onverwachte gebeurtenissen via intuïtieve drag & drop.

 

Visual Jobs Scheduler

De Visual Jobs Scheduler is een volledig geïntegreerde add-in voor Dynamics NAV/ Business Central. Het visualiseert jobs, job taken en job planning lijnen en resources en maakt intuïtief drag & drop project scheduling mogelijk.

 

Visual Service Scheduler

De Visual Service Scheduler is een volledig geïntegreerde add-in voor Dynamics NAV/ Business Central. Het visualiseert service orders, service item lijnen, en resources en realiseert een eenvoudige visuele service dispatching.

 

Business Central Cloud extensies

Naast de Add-ins heeft Netronic ook extensies voor de cloudversie van Business Central. Deze extensies voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen omdat deze zijn goedgekeurd door Microsoft en zijn beschikbaar in de Microsoft AppSource. Netronic levert elke 4-6 weken een bijgewerkte versie van de Visual Production Scheduler en de Visual Jobs Scheduler.

 

Over Netronic

Netronic is opgericht in 1975 en heeft van begin af aan één duidelijke focus: het ontwikkelen van visuele planningsoftware op basis van Gantt charts. Waar het bedrijf zich vroeger vooral richtte op software developers, richt het zich tegenwoordig ook op eindgebruikers.
Netronic heef als missie om elke MKB-organisatie met behulp van visuele planning hun operations te verbeteren.

 

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.