Eind november is Van Noordenne Groep live gegaan met Microsoft Dynamics 365 Business Central, waarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt is van standaardfunctionaliteiten. 

Voor nu zijn vooral de financiële processen van het bedrijf beter ingericht en zijn er interfaces gerealiseerd met andere applicaties. Naast het optimaliseren van financiële processen wil het bedrijf ook projecten gaan beheren vanuit Business Central. Voor het visualiseren van bedrijfsgegevens wil het met Power BI gaan werken, waarin gegevens uit Business Central en andere applicaties in één dashboard inzichtelijk worden gemaakt.

Glas is van Noordenne
Van Noordenne Groep beschikt over een zeer uitgebreid assortiment en een enorme glas-voorraad. De mogelijkheden op het gebied van glasbewerking zijn eindeloos, mede dankzij de volledig geautomatiseerde en gerobotiseerde productielijn.
Met ruim 80 jaar ervaring heeft van Noordenne alle kennis in huis op het gebied van glas. De medewerkers geven u met alle plezier een passend en objectief advies.


Benieuwd naar de beste oplossing voor uw organisatie? Wij komen graag met u in contact over de mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365 Business Central en onze branchespecifieke oplossingen.

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.