Wij van Logic Vision werken al jaren hard voor onze klanten om een baken van licht aan de rand van de woelige zee der automatisering te zijn. Het symbool waarmee we dat in onze branding weergeven is een vuurtoren en een van de branches waarin we dit streven met onze eigen oplossingen vormgeven is de handel in Olie en Gas.


Nu de energietransitie richting duurzame bronnen in volle gang is, breiden we uit naar ondersteuning van bedrijvigheid rond andere energievormen. Daarin zien we niet alleen een zonnige toekomst voor onszelf en onze klanten. De wereld als geheel is erbij gebaat dat men zo efficiënt mogelijk kan werken om de transitie te maken. Voor je het weet draait die vuurtoren van ons dan ook op 100% groene stroom ;)


Bedrijfssoftware voor solarbedrijven

De eerste stap zetten we richting installatiebedrijven voor PV-Installaties. Bedrijven die zonnepanelen voor consumenten plaatsen of zonnedaken en parken voor bedrijven en overheden aanleggen, eventueel met laadpleinen erbij, kunnen uitstekend uit de voeten met onze ERP software voor projectmatig werkende en service verlenende bedrijven. Zijn er anderen die dit kunnen leveren? Vast wel. Maar of ze zo gepassioneerd zijn voor verduurzaming als wij valt nog te bezien!

 

 

 

 

 

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.