MVO

Logic Vision ziet zichzelf niet als leverancier, maar meer als partner.
Een partner waarbij de menselijke relatie centraal staat, liefst voor het leven.
Hieronder leest u hoe wij daar, in bredere zin, invulling aan geven.

sophia

Wij zien vrienden van het

Sophia

In het Sophia Kinderziekenhuis wordt zorg verleend aan kinderen met zeldzame en complexe aandoeningen waarvoor meer of specifiekere zorg nodig is dan een algemeen ziekenhuis kan verlenen. 

Ter gelegenheid van ons 20-jarig bestaan vroegen wij onze gasten om i.p.v. een cadeau, geld te doneren als gift voor het MC-Sophia Kinderziekenhuis. Logic Vision heeft het totale bedrag aan giften verdubbeld.

De gift is gebruikt voor een aantal dimbare ledwanden voor zogenaamde “binnenboxen” waar extra kwetsbare kinderen liggen. Op het moment van overhandiging waren dat erg sombere en duistere kamers. Het was de wens om door middel van een dimbare ledwand een buitengevoel met daglicht te creëren. Zo wordt de kamer voor de patiënt en de ouders vriendelijker, wordt het verblijf veraangenaamd en werkt het stressreducerend.

en founder van het moeder en kind centrum

Zo steunen wij het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis om voorop te blijven lopen op het gebied van gezond worden en gezond opgroeien en steunen wij de ambitie om ieder kind, ziek of gezond met een beperking de beste kansen te geven op een zo optimaal mogelijke ontwikkeling.

In de meeste gevallen eindigt een zwangerschap met de geboorte van een gezond kind. Maar dit is helaas geen vanzelfsprekendheid. Gemiddeld 1 op de 20 kinderen komt met een ziekte of afwijking ter wereld. En ongeveer 1400 kinderen per jaar overlijden in de periode rondom de geboorte. Een dramatische gebeurtenis voor de ouders en de omgeving.

In het Sophia Moeder en Kind Centrum zijn alle disciplines aanwezig om complexe zorg aan moeder en kind te leveren. Zo wordt op de afdeling Neonatologie gezorgd voor te vroeg geboren kinderen vanaf 24 weken zwangerschap. Maar ook voor kinderen die op tijd zijn geboren en intensieve zorg nodig hebben. Naast de zorg voor het kind is de zorg voor de ouders hier erg belangrijk.

Sinno-innovatieve-meting-placenta
met Partner logo

Zilver sponsor

Diergaarde Blijdorp

Met trots zijn wij vanaf heden adoptieouders van de Koningspinguïns van Diergaarde Blijdorp!

De groep bestaat momenteel uit 23 volwassenen en 2 jongen. In het Oceanium leven de koningspinguïns samen met 22 ezelspinguïns. Je kunt ze daar zowel boven als onder water bewonderen. Ze hebben geen namen omdat hun verzorgers ze onderscheiden door het kleurbandje wat ze dragen. Ze lijken zo op elkaar dat het niet te doen is om ze namen te geven. Ze zijn op de keizerspinguïn na de grootste pinguïnsoort en kunnen wel een meter worden! 

Verbind uw organisatie ook aan een bijzondere dierensoort of plant die past bij uw missie en visie en adopteer een stukje natuur uit Blijdorp. We gooien graag een visje op voor Blijdorp en hun vele bewoners, kijk ook eens naar de mogelijkheden om hen te steunen

2021-01-12_12-56-13

 

Gaat u binnenkort naar Blijdorp? Laat u ons dan even weten hoe de Logic Vision pinguïn erbij loopt ;) ?