Werken bij Logic Vision?

Onze cultuur en werkwijze zijn uniek, zelfs naar de maatstaven van de ICT-branche. Een daadwerkelijk open, platte en no-nonsense organisatie, waarin iedereen toegang krijgt tot alle informatie en waar veel ruimte is voor talent. De informele omgang en korte communicatielijnen zorgen voor de sterk aanwezige teamspirit en het onderlinge gevoel ‘we doen het met elkaar’.

 Frederik

Wij vroegen het aan Fred

"Het mooiste aan werken bij Logic Vision vind ik het teamgevoel. Operations en Sales werken goed samen in salestrajecten omdat we met zijn alle hetzelfde doel nastreven, namelijk onze klanten goed van dienst zijn en er voor zorgen dat Logic Vision de partner blijft waarvoor onze klanten ooit gekozen hebben."

Frederik Hessels - Account Manager

Gewoon goed geregeld

Arbeidsvoorwaarden

Logic Vision wil haar werknemers goed faciliteren. Alle faciliteiten zijn beschreven in ons eigen personeelsreglement. In dit reglement zijn alle zaken omtrent salaris, bonusregeling en andere vergoedingen, omgang met verlof, pensioen en andere verzekeringen, leaseauto, opleidingen en welzijn vastgelegd.
Naast een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, vinden wij het ook belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat; jij moet je thuis voelen bij Logic Vision! Bij Logic Vision heerst er een prettige en informele sfeer, waarin collega's zich oplossingsgericht opstellen en bereid zijn elkaar te helpen.

money-548948_640
collage 2

Ook belangrijk

Ontspanning

Naast hard werken wordt er ook tijd vrij gemaakt voor ontspanning; het weekend vieren we bij Logic Vision altijd met de vrijdagmiddagborrel in onze eigen bar. Gezelligheid onder het genot van wat hapjes en drankjes en een potje tafeltennis behoren tot de vaste ingrediënten.
Om de onderlinge band tussen de collega’s te versterken, worden er regelmatig ook andere leuke activiteiten georganiseerd door Logic Vision maar ook door de collega’s zelf! Zo hebben we het jaarlijkse personeelsweekend in september en sluiten we gezamenlijk het jaar af met een heerlijk kerstdiner.

Kies voor

Vrijheid

Waardering, vrijheid in werken en vrijheid om je verder te kunnen ontplooien vinden wij erg belangrijk. Vrijheid in werken wil zeggen dat wij ook flexibele werktijden, het thuiswerken en deeltijd werken faciliteren. 

Thuiswerken
 Robin

En dit zegt onze nieuwe consultant

"Ik ben heel open ontvangen bij Logic Vision. Ik werd meteen gekoppeld aan een Senior Consultant, die mij de aankomende tijd op weg gaat helpen. Ook is er voor mij een opleidingsplan opgesteld waarmee ik aan de slag kan. De eerste weken bestaan vooral uit het volgen van trainingen, Microsoft Dynamics 365 Business Central (FuelVision 365) verkennen en feeling krijgen voor de branche door mee te lopen bij klanten.

Na de eerste maand ben ik ingezet bij meerdere klanten voor kleine opdrachten, waar ik de opgedane kennis meteen kan toepassen in de praktijk. In de toekomst hoop ik zelfstandig implementatieprojecten op te gaan pakken en door te groeien naar Senior Consultant. Logic Vision biedt mij deze mogelijkheden!"

Robin van Bavel - Consultant

Blijf niet stilstaan

Persoonlijke ontwikkeling

Logic Vision is een platte organisatie. Ontwikkeling betekent bij ons vooral verbreding en verdieping van jouw kennis en functie. Daarnaast kun jij je natuurlijk verder ontwikkelen door het opdoen van veel ervaring op verschillende (internationale) projecten.
Om je verder te kunnen ontplooien bieden wij ruime opleidingsmogelijkheden en faciliteren wij op diverse manieren jouw persoonlijke groei.

Een starter of ook wel junior, blijft bij ons geen junior. Als junior zal jij altijd onder begeleiding van jouw coach werken. Dit biedt jou de kans om het beste uit jezelf te halen en verder te ontwikkelen. Door het opdoen van ervaring en door samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan op te stellen, kun je doorgroeien naar medior en uiteindelijk naar senior. Toptalenten hebben zelfs de kans om door te groeien naar een Business functie.

Regelmatig houden wij interne opleidingsessies zodat jij op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Dynamics 365 Business Central maar ook om je kennis te vergroten en bij te houden. Naast digitale en klassikale opleidingen op het gebied van Dynamics 365 Business Central vinden wij het ook belangrijk dat jij je op persoonlijk vlak ontwikkelt.

Zijn er andere competenties waarin jij je wilt ontwikkelen om zo door te kunnen groeien binnen jouw functie; Logic Vision helpt je hierin graag verder door samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan op te stellen.

career

 

Benieuwd naar jouw collega's?

 

Wie wij nu zoeken

Onze vacatures

LogicVisionLogo

Junior (App) Developer

Als (Junior) Developer houdt jij je bezig met het ontwerpen en bouwen van maatwerk in Dynamics 365 Business Central.

Lees meer...
LogicVisionLogo

Junior Consultant

Als Junior Consultant inventariseer jij de wensen van de klant, om dit vervolgens om te zetten naar mooie ICT oplossingen. 

Lees meer...