Graag willen wij u informeren over de strategische samenwerking tussen Logic Vision en de ESC Groep. ESC helpt bedrijven en organisaties hun volle business potentieel te ontketenen via slimme bedrijfsapplicaties, modern workplace en e-business. De ESC Groep is in Nederland en België een gerespecteerd en gecertifieerd partner bij zowel Microsoft als Exact en bestaat uit ESC, Advisie en Net IT.

De samenwerking biedt vooral de mogelijkheid om u een nog uitgebreider aanbod aan producten en diensten te bieden en biedt perspectief voor onze groeiplannen. Het creëert ook mogelijkheden voor samenwerking en kennisdeling onder de collega's, wat onze expertise en dienstverlening verrijkt.

DSC09307_Logic.Vision_pers

"Al bij het eerste contact met de ESC Groep en de gesprekken die daarop volgden, had ik een goed gevoel over een mogelijke samenwerking.
En na bijna 32 jaar ondernemerschap was ik ook toe aan een nieuwe uitdaging”, aldus Maarten Speet, Managing Director van Logic Vision. “Het bredere diensten- en productportfolio biedt perspectief voor onze groeiplannen. Daarnaast biedt deze samenwerking de financiële zekerheid om deze plannen te verwezenlijken”. 

“Met hun expertise in ERP en Microsoft-oplossingen, vooral in de maritieme, productie, en olie- & gassectoren, verrijkt Logic Vision onze capaciteit om innovatieve en op maat gemaakte oplossingen aan te bieden. Onze gecombineerde krachten versterken niet alleen onze marktpositie in Nederland, maar stellen ons ook in staat om te innoveren en te groeien in nieuwe en bestaande markten. Wij kijken uit naar de unieke mogelijkheden die deze samenwerking met zich meebrengt en zijn vastberaden om samen met Logic Vision nieuwe successen te behalen", aldus Jan Hofman, CEO van ESC Groep.

Voor meer informatie over de ESC Groep verwijzen wij u graag naar hun website.

cropped-esc-building-1024x376

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.