Stokvis Tapes is leverancier van zelfklevende tapes. Mobiele telefoon, vliegtuig, flatgebouw, je kunt het zo gek niet bedenken of er wordt gebruik gemaakt van tapes. Als onafhankelijke tape leverancier kunnen ze de beste producten leveren van alle grote merken en zo een compleet pakket zelfklevende tapes aanbieden. Daarnaast kunnen ze deze tapes snijden, lamineren en stansen naar elke gewenste afmeting.

Kosten besparing
Voor het Dynamics NAV tijdperk werkten we van 1999 – 2012 met ASW een Zweeds ERP pakket met veel aanpassingen. Dit ERP pakket was sterk verouderd al die jaren niet geüpdatet door ons. Er waren zoveel aanpassingen vanaf het begin dat een update verhoudingsgewijs erg kostbaar zou worden. De versie van het oude ERP pakket werd ondertussen formeel niet meer ondersteund. Ondertussen was de Stokvis Tape Group overgenomen door Illinois Tool Works (ITW) en bij ITW werd vooral MS Dynamics NAV als ERP aangeraden.

Toen we nog met ASW werkten, waren we al gestopt om het opbergen en printen van kopie facturen. Die kun je immers in je ERP systeem opzoeken. Om hiermee verder te gaan kregen we via Logic Vision de mogelijkheid om ook op kosten en arbeid te besparen door onze uitgaande facturen via Dynamics NAV als PDF bijlage per e-mail te versturen. Hierdoor zijn de kosten voor uitgaande brievenpost tot een minimum teruggebracht.

Waarom Microsoft Dynamics & Logic Vision
Vanuit onze moedermaatschappij en na overleg binnen de Stokvis Tape Groep hebben we besloten om het voor ITW standaard gebruikelijke pakket te kiezen. Ook had een van onze zusterbedrijven Dynamics NAV ondertussen geïmplementeerd in Noorwegen en dat waren voldoende redenen om de stap te nemen.

 

"De directe en hands-on aanpak van de Consultant van Logic Vision, Bram Steketee, zorgde er voor dat we na zijn bezoek niet meer de behoefte
hadden om verder te kijken"

René Haas

René Haas - IT Coordinator

We zijn op zoek gegaan naar een Dynamics partner die niet al te ver van ons vandaan zat. Op de Microsoft Dynamics partner sites stuitten we op Logic Vision. De directe en hands-on-aanpak van de Consultant van Logic Vision, Bram Steketee, zorgde er voor dat we na zijn bezoek niet meer de behoefte hadden om verder te kijken. Hanno van den Herik, onze Controller en ik hadden meteen een goede klik en we hadden het idee dat Bram ons bedrijf meteen begreep. Er kwamen alleen maar goede antwoorden en oplossingen uit.

Samenwerking
Tijdens het implementatietraject werd er door de consultants van Logic Vision snel geschakeld en terplekke zaken geconfigureerd naar wens. Zaken die niet serieus geprogrammeerd hoefden te worden, konden daardoor snel gerealiseerd worden. De livegang is zo goed als vlekkeloos gegaan en was een verademing. In tegenstelling tot onze vorige pakket, waar we toch de nodige serieuze problemen hadden..

Wanneer er spoed is helpt Logic Vision ons direct, al dan niet met onze vaste consultant. Wanneer er zaken zijn met minder spoed spreken we af wanneer er aan gewerkt gaat worden en die manier van werken bevalt ons prima.