FAQ

Dé belangrijkste vragen en de antwoorden.

1. Waarom kiezen voor Logic Vision?

Wanneer u voor ons kiest, kiest u niet slechts voor een leverancier, maar een partner. Een partner die met uw organisatie meegroeit.

Voor een softwarebedrijf is het verloop in personeel bij Logic Vision erg laag. Veel van onze mensen werken al ruim 10 jaar bij Logic Vision. Dit zorgt er voor dat wij vaak meer kennis aan tafel meenemen dat onze concurrenten. Onze klanten waarderen dit erg.

2. Wat moet ik doen om de beste keuze te maken?

Het vergelijken van een ERP oplossing is erg lastig.
Wij adviseren u om potentiële leveranciers te toetsen op kennis gedurende de verschillende gesprekken en demo’s. Maak daarnaast zo snel mogelijk kennis met het projectteam, vaak zijn consultants die demo’s geven niet betrokken bij de implementatie.

Kies na de demo’s de beste leverancier uit en laat deze een vooronderzoek doen. Op deze manier ziet u al snel of de consultants capabel zijn en het levert een blauwdruk document die je kunt gebruiken tijdens de implementatie.

3. Moet ik als bedrijf nu echt de cloud in? Of kan dat ook later?

Op dit moment is er veel te doen omtrent software as a service (Saas) en cloud. Om de juiste keuze te maken bij de aanschaf van een (nieuw) ERP-pakket is het belangrijk om vooraf stil te staan bij de doelstellingen van uw organisatie en goed na te denken over het beschikbaar te stellen budget.

Als Microsoft partner hebben wij het geluk dat Microsoft zorgt voor de beschikbaarheid van de software op alle gebieden. Zo kunt u Microsoft Dynamics 365 Business Central On-Premise installeren, gehost bij een door u gekozen hosting aanbieder, of volledig in de cloud bij Microsoft.
Daarnaast zijn er ook nog hybride mogelijkheden mogelijk waarbij On-Premise begonnen wordt en later de overstap gemaakt kan worden naar cloud.