NPP Power is een gespecialiseerde fabrikant van energieproducten met fabrieken in China en Vietnam. In november 2017 is NPP Power Europe B.V. opgericht in Nederland als hoofdkantoor voor de Europese markt om zo een ​​stap dichter bij haar klanten te zijn en alle Europese klanten lokale service te bieden. Dankzij een groot magazijn en korte levertijden biedt NPP Power Europe op maat gemaakte batterijpakketten aan en heeft het de technische mogelijkheden om totaaloplossingen aan te bieden.

Na de verhuizing naar de nieuwe locatie in Ridderkerk begin dit jaar is NPP Power Europe live gegaan met Dynamics 365 Business Central Cloud. Omdat het bedrijf nog maar kort bestaat, heeft het een hectische periode achter de rug waarin duidelijk werd dat processen beter gestructureerd moesten worden. Het bedrijf wilde haar processen, zoals het bijhouden van voorraden, inzichtelijker en toegankelijker maken waarbij ook alle financiële aspecten geïntegreerd moesten worden.

Inzicht en onbeperkt toegang tot informatie

Door het gebruiken van Dynamics 365 Business Central Cloud heeft NPP Power Europe nu goed inzicht in haar bedrijfsprocessen. Waar het voorheen nogal eens voorkwam dat bepaalde informatie niet toegankelijk was doordat dit niet centraal opgeslagen werd, heeft NPP Power Europe nu 24/7 toegang tot alle belangrijke informatie.

Door de bekende en gebruiksvriendelijke Microsoft interface voelt het systeem ook al snel vertrouwd. Het bedrijf verwacht de komende jaren een forse groei te gaan maken en met Dynamics 365 Business Central Cloud kan de organisatie nu en in de toekomst uit de voeten. 

"Dynamics 365 Business Central Cloud is erg gebruiksvriendelijk dankzij de bekende Microsoft interface"

Nicolas Gonzalez NPP Power Europe.jpg
Nicolas Gonzalez, NPP Power Europe


Partnerschap

Nicolas is blij met de nauwe samenwerking met consultant Jan van Herwaarden: "Jan werkt snel en reageert erg snel op vragen. Hij heeft het systeem ingericht, dus hij weet altijd precies waar het om gaat, dat is erg belangrijk voor ons". Nicolas hecht belang aan het opbouwen van een langetermijnrelatie met Logic Vision en noemt Logic Vision momenteel één van de belangrijkste partners van NPP Power Europe.

Ook bij de IT Kennis- & Inspiratiesessie was Nicolas aanwezig om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Daarna is er een route uitgestippeld om, zowel op korte termijn als in de toekomst, optimaal gebruik te maken van de beschikbare (nieuwe) functionaliteiten in Dynamics 365 Business Central Cloud.

Kiezen voor Microsoft Dynamics 365 Business Central, waarom?
Hierboven heeft u gelezen waarom  NPP Power Europe heeft gekozen voor Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen NAV) als ERP systeem. Bent u benieuwd welke redenen voor uw organisatie van toepassing kunnen zijn om te kiezen voor Business Central? Download dan gratis het Whitepaper '8 reden om te kiezen voor Microsoft Dynamics 365 Business Central'.

 

Cover 8 redenen WP

Ontdek de 8 redenen voor Business Central